foto

Douglas Barr

  • nar. 1.5.1949 (70 let)
    Cedar Rapids, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Site Unseen: An Emma Fielding Mystery (TV film)
2015 Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2014 Vánoce v ohrožení (TV film)
2013 The Mystery Cruise (TV film)
2012 Vrátím se pro tebe (TV film)
2011 Game Time: Tackling the Past (TV film)
2010 Secrets of the Mountain (TV film)
The Jensen Project (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
2007 Tlustá jako já (TV film)
Vzkaz (TV film)
2006 For the Love of a Child (TV film)
2005 Zpověď americké nevěsty (TV film)
2004 Dokonalý pár (TV film)
2003 Beautiful Girl (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
2001 Pro lásku k Olivii (TV film)
Sex, lži a posedlost (TV film)
2000 Love Lessons (TV film)
1999 Malé životní zápasy (TV film)
To dítě není moje (TV film)
Vanished Without a Trace (TV film)
Znamení smrti
1997 87. revír: Vlna veder (TV film)
Klonován (TV film)
Perfektní tělo (TV film)
1996 Hlavolam (TV film)

TV seriály

1994 Sladké údolí (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Temptation
1992 Šéfka (TV film)
1991 But He Loves Me (TV film)
1990 Bohatí muži, svobodné ženy (TV film)
Jídelníček pro vraha (TV film)
Spaced Invaders
1981 Požehnání smrti
1980 The Unseen

TV seriály

1986 Designing Women (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 When the Whistle Blows (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Vrátím se pro tebe (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky