foto

David Viktora

  • nar. 22.4.1967 (51 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Její pastorkyně (divadelní záznam)
Konec masopustu (divadelní záznam)
2010 Bavič (divadelní záznam)
2005 Království potoků (TV film)
2003 Portugálie (divadelní záznam)
2002 Byla láska... (TV film)
Trosečníci (TV film)
1999 Král ozvěny (TV film)
1998 Revizor (divadelní záznam)
1994 Bludiště (TV film)
O Nesytovi (TV film)
1993 Zmrazený Vasil (TV film)
1982 Pošťácká pohádka (TV film)

TV seriály

2017 Lajna (TV seriál)
Bůh (S01E08)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Zkraty (S01E07)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Tábor (S03E11)
2005 Strážce duší (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace