foto

Hoagy Carmichael

  • nar. 22.11.1899
    Bloomington, Indiana, USA
  • zem. 27.12.1981 (82 let)
    Rancho Mirage, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Man Who Bought Paradise, The (TV film)
1955 Timberjack
1952 Belles on Their Toes
The Las Vegas Story
1950 Mladík s trumpetou
1949 Johnny Holiday
1947 Night Song
1946 Canyon Passage
Nejlepší léta našeho života
1945 Johnny Angel
1944 Mít a nemít
1937 Přátelé z onoho světa

TV seriály

1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1981 Bix: 'Ain't None of Them Play Like Him Yet'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky