foto

Irene Ziegler

  • nar. 7.12.1955 (63 let)
    Worcester, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Masteria
2013 Bezpečný přístav
2010 Skrýš
2008 Lake City
Noci v Rodanthe
2007 Předtucha
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2003 Porota
2002 Medailon (TV film)
2000 Kandidáti
1998 Co Bůh spojí...
1997 G. I. Jane
Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
1996 Povedená dceruška (TV film)
1994 Vernon Johns Story, The (TV film)
1990 The Lookalike (TV film)

TV seriály

2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
Jibber-Jibber Chicken Dinner (S01E10)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Terminus (S04E16)
2010 Transplantační jednotka (TV seriál)
Win-Loss (E09)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Catch-22 (S06E20)
2001 Going to California (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
...That Is the Question (S02E15)
To Be or Not to Be... (S02E14)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2005 Strašení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace