foto

W.R. Burnett

  • nar. 25.11.1899
    Springfield, Ohio, USA
  • zem. 25.4.1982 (82 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1972 Cool Breeze - kniha
1963 Cairo - kniha
1958 The Badlanders - kniha
1956 Accused of Murder - kniha
1955 Captain Lightfoot - kniha
I Died a Thousand Times - kniha
1953 Arrowhead - kniha
Law and Order - kniha
1951 Iron Man - kniha
1950 Asfaltová džungle - kniha
1949 Colorado Territory - kniha
1946 Nikdo nežije věčně - kniha
1941 Dance Hall - kniha
Vysoko v horách - kniha
1940 Dark Command - kniha
Law and Order - kniha
1937 Some Blondes Are Dangerous - kniha
Wild West Days - kniha
Wine, Women and Horses - kniha
1934 Dark Hazard - kniha
1932 Law and Order - kniha
1931 Malý Cézar - kniha

TV seriály

1958 77 Sunset Strip (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace