foto

Edward Mulhare

  • nar. 8.4.1923
    Cork, Irsko
  • zem. 24.5.1997 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Tanec na vlnách
1995 Hart a Hartová: Tajemství srdce (TV film)
1991 Knight Rider 2000 (TV film)
1987 B-17: The Flying Fortress
1982 Megaforce
1974 Benjamin Franklin: The Ambassador
1969 Gidget Grows Up (TV film)
1967 Caprice
Žiješ jenom dvakrát
1966 Eye of the Devil
Náš muž Flint
1965 Von Ryanův Expres
1964 Signpost to Murder
1955 Giv'a 24 Eina Ona

TV seriály

1986 MacGyver (TV seriál)
Tři na cestách (S02E10)
Knight Rider (TV seriál)
V moci voodoo (S04E22)
Rytíř vycházejícího slunce (S04E21)
Fantom z ateliéru (S04E20)
další epizody (11)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Knightova píseň (S04E11)
Bradla za mřížemi (S04E10)
Nebezpečná jízda (S04E09)
další epizody (22)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Chameleon (S03E11)
Ztracený rytíř (S03E10)
Opojná smrt (S03E09)
další epizody (23)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Pomoc v nouzi (S02E12)
Ztráta paměti (S02E11)
Ohnivé kolo (S02E10)
další epizody (20)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Srdce z kamene (S01E13)
Nezapomeň na mě (S01E12)
Luxusní projížďka (S01E11)
další epizody (13)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Sixth Finger (S01E05)
1953 The Catholic Hour (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)

Dokumentární

1989 Secrets of the Unknown: Jack the Ripper
1988 Secrets and Mysteries
1987 U-Boats: The Wolfpack
1972 Bengal Tiger, The

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace