foto

Jason Dean Hall

  • nar. 28.4.1972 (46 let)
    Lake Arrowhead, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Americký sniper
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2001 Play Dead
2000 Game Day
Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
1999 Me and Will

TV seriály

2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)

Dokumentární

2015 One Soldier's Story: The Journey of American Sniper

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace