foto

Petra Morzé

  • nar. 10.10.1964 (56 let)
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Glück ist ein Vogerl (TV film)
2019 Gandhi Hollywood
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 St. Josef am Berg - Berge auf Probe (TV film)
St. Josef am Berg - Stürmische Zeiten (TV film)
2017 Life Guidance
2016 Stromy (studentský film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
2014 Tatort - Paradies (TV film)
2013 Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
2012 Hannas Entscheidung (TV film)
So wie du bist (TV film)
2010 Die Spätzünder (TV film)
2009 Lurdy
2008 Annas zweite Chance (TV film)
2007 42 plus
Import/Export
2006 Karo a Pán Bůh
2004 Antares
2000 Der Hund muss weg (TV film)
1997 Bella Ciao (TV film)
1996 Stille Wasser
1993 Schöndorf muß sauber bleiben

TV seriály

2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Poslední seance (E01)
2016 Pregau (TV seriál)
Der große Tag (E04)
Die Erpressung (E03)
Der Fehler (E01)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Smrt v čističce (E03)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Jana Solm (S04E11)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebesfalle (S04E03)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Täuschung (S06E02)
2008 Polly Adler (TV seriál)
Seifenoper (E05)
Die Asche ihrer Mutter (E04)
Goldlukas (E03)
další epizody (4)
2006 Místo činu (TV seriál)
Osudová důvěra (S01E631)
2005 Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
Místo činu (TV seriál)
Das Lächeln der Madonna (S01E618)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Ukradené štěstí (S04E09)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Útěk ke smrti (S01E03)

Dokumentární

2019 Universum History: Elisabeth - Kaiserin auf der Flucht (TV film)
2017 Marie Terezie, Její Veličenstvo a matka (TV film) - vyp.
2016 Lou Andreas-Salomé
2013 Universum History (TV seriál)

Divadelní záznam

2000 Der Verschwender (divadelní záznam)
1990 Liebe Jelena (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2010 Erlesen (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky