foto

Petra Morzé

  • nar. 10.10.1964 (55 let)
    Klagenfurt, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gandhi Hollywood
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 St. Josef am Berg - Berge auf Probe (TV film)
St. Josef am Berg - Stürmische Zeiten (TV film)
2017 Life Guidance
2016 Stromy (studentský film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
2014 Tatort - Paradies (TV film)
Země zločinu: Smrt v čističce (TV film)
2013 Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
2012 Hannas Entscheidung (TV film)
So wie du bist (TV film)
2010 Die Spätzünder (TV film)
2009 Lurdy
2008 Annas zweite Chance (TV film)
2007 42 plus
Import/Export
2006 Karo a Pán Bůh
Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
2005 Tatort - Das Lächeln der Madonna (TV film)
2004 Antares
2000 Der Hund muss weg (TV film)
Der Verschwender (divadelní záznam)
1997 Bella Ciao (TV film)
1996 Stille Wasser
1993 Schöndorf muß sauber bleiben
1990 Liebe Jelena (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Pregau (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Útěk ke smrti (S01E03)

Dokumentární

2019 Universum History: Elisabeth - Kaiserin auf der Flucht (TV film)
2017 Marie Terezie, Její Veličenstvo a matka (TV film) - vyp.
2016 Lou Andreas-Salomé
2013 Universum History (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky