foto

Suzanne Savoy

  • nar. 19.2.1955 (65 let)
    Wilmington, Delaware, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Undiscovered Country
2017 Nedotknutelní
The Cloud
2015 Hlasitější než bomby
Všechno, co mám
2013 Inappropriate Affect, An
2012 Safe
2010 The Best and the Brightest
2009 Dare
2005 Místnost
1993 Temná síla
Trust, The
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
1991 Kriminálnice (TV film)
Opojení
Těžko splnitelné sliby
1990 Temný anděl
1989 Hitman
The Cellar
1988 Into the Spider's Web
Little Girl Lost (TV film)
1986 Vasectomy: A Delicate Matter
Šílená Amerika

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Do Us Part (E07)
Burner (E06)
Witness (E05)
další epizody (4)
2019 Smilf (TV seriál)
Surrogate Mothers Inspire Loving Families (S02E03)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Blbost (S04E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Beneath the Surface (S16E06)
2017 Domek z karet (TV seriál)
56. kapitola (S05E04)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Nafukovačka (S02E07)
Red Oaks (TV seriál)
Old Flames (S02E06)
Domek z karet (TV seriál)
49. kapitola (S04E10)
46. kapitola (S04E07)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
Vražedná práva (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Domek z karet (TV seriál)
6. kapitola (S01E06)
5. kapitola (S01E05)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Rozhodnutí (S03E01)
2006 Six Degrees (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Ženy po dvacítce vs. ženy po třicítce (S02E17)
1997 AIKa (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tajfun (S02E02)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1991 Miller & Mueller (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky