foto

Pierre Cassignard

  • nar. 19.12.1965 (53 let)
    Sainte-Foy-la-Grande, Gironde, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Un grand cri d'amour (TV film)
2018 Mémoire de sang (TV film)
2017 Folle Amanda (TV film)
2015 Stavisky, l'escroc du siècle (TV film)
Vraždy na útesu (TV film)
2013 Interdits d'enfants (TV film)
2012 Eléonore l'intrépide (TV film)
Je retourne chez ma mère (TV film)
2011 Dobývání moci
Jeanne Devère (TV film)
2010 Le Grand restaurant (TV film)
Notre Dame des Barjots (TV film)
2008 Muž a jeho pes
Roue de secours (TV film)
Une enfance volée: L'affaire Finaly (TV film)
2007 La locandiera (TV film)
Okouzleni tancem
Zeptej se nejdřív dětí
2005 Chci se líbit
Erasmus 2
2003 Adorable femme des neiges, L' (TV film)
Bastide bleu, La (TV film)
Don fait à Catchaires, Le (TV film)
Droit d'asile (TV film)
Faux frères, vrais jumeaux (TV film)
Příběh lásky (TV film)
Violence des échanges en milieu tempéré
2002 Héritière, L' (TV film)
Vivante
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
De toute urgence (TV film)
2000 Jeanne, Marie et les autres (TV film)
Passion assassine (TV film)
1999 Le sourire du clown
Tôt ou tard
1997 Polévka z divokých bylin (TV film)
V sedmém nebi
Viens jouer dans la cour des grands (TV film)
1996 Adrien Lesage: Un week-end en Bourgogne (TV film)
À découvert (TV film)
1995 Francouzka
1990 Venkovan
1988 Haute tension - Le visage du passé (TV film)

TV seriály

2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Un coup de rosé bien frappé (S05E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Sous influence (S10E12)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
Toussaint Louverture (TV seriál)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
Scénarios contre les discriminations (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Deux flics (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace