foto

Bjarne Mädel

  • nar. 12.3.1968 (52 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Überläufer (TV film)
2019 Tage des letzten Schnees (TV film)
Tatort - Das Team (TV film)
2018 25 km/h
Gundermann
Was uns nicht umbringt
2017 1000 Arten, den Regen zu beschreiben
Legenda o Timmovi neboli o chlapci, který prodal svůj smích
Magical Mystery aneb Návrat Karla Schmidta
Tenkrát v zemi indiánů
2016 24 týdnů
Robby, Toby a létající stroj
Unsere Zeit ist jetzt
Wellness für Paare (TV film)
Wer aufgibt ist tot (TV film)
2015 Ein Mord mit Aussicht (TV film)
2014 Die Toten von Hameln (TV film)
Stromberg - Der Film
bestefreunde
2013 Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Nägel mit Köppen (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
2011 Fischer fischt Frau (TV film)
2009 Butter bei die Fische (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
2008 Die Schimmelreiter
2007 Meine schöne Bescherung
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
Místo činu: Brémy - Doutnající oheň (TV film)
Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
Partnertausch (TV film)
2006 37 ohne Zwiebeln
Die Könige der Nutzholzgewinnung
Die Tote vom Deich (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
2003 Königskinder (TV film)
2002 Stahlnetz - Ausgelöscht (TV film)

TV seriály

2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (TV seriál)
2019 Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (TV seriál)
Pokud jsi nejchytřejší v místnosti, jsi ve špatné místnosti (E06)
Všechno, nebo nic (E05)
O tuhle realitu nemám zájem (E04)
další epizody (6)
2017 Bruder - Schwarze Macht (TV seriál)
2016 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S06E03)
Özgür (S06E02)
Sind Sie sicher? (S06E01)
další epizody (5)
2015 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Anbieterwechsel (S05E04)
Pfirsichmelba (S05E03)
Das freie Wochenende (S05E02)
další epizody (4)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Tauschgeschäfte (S04E05)
Der Fluch (S04E04)
Damit muss man rechnen (S04E03)
další epizody (11)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophie kommet doch all (S03E13)
Tod eines Roadies (S03E12)
Sankt Kennedy (S03E11)
další epizody (13)
2013 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schottys Kampf (S02E03)
Die Challenge (S02E02)
Über den Wolken (S02E01)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Der Antrag (S02E12)
Ein krummer Hund (S02E11)
další epizody (13)
Tlusťoch (TV seriál)
Hranice (S04E01)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Geschmackssache (S01E04)
Nicht über mein Sofa (S01E03)
Spuren (S01E02)
další epizody (4)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
Mikado (S01E12)
Tödlicher Lehrstoff (S01E11)
další epizody (7)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (6)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Schöne Aussicht (S03E06)
Bella Block (TV seriál)
... denn sie wissen nicht, was sie tun (E18)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Anruf (S02E01)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Peter Heinrich Brix - ein Mann mit Charakter (TV film)

Host

TV pořady

2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
2012 Elmo: Wort des Tages (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce