foto

Gordon Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Muscle
2014 Hyena
2013 Jen Bůh odpouští
2010 Chuligáni
2009 Barbar
2008 Bronson
2006 See No Evil: The Moors Murders (TV film)
2005 Z očí do očí
2004 Taggart: Vyrovnání (TV film)
2002 Wilbur se chce zabít

TV seriály

2020 Deadwater Fell (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 The Long Song (TV seriál)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
The Sins of the Father (S03E06)
House of the Lord (S03E05)
2017 Věřte mi (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Case Histories (TV seriál)
2002 Still Game (TV seriál)
2001 Stacey Stone (TV seriál)
Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
1995 Bad Boys (TV seriál)

Dokumentární

1994 Network First (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Al Jazeera English (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky