Reklama

Reklama

VOD (1)

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

bourec 

všechny recenze uživatele

Dobrejch filmů o upírech je jako šafránu, a to hlavně z konce minulýho století. Poslední dva byli z doby kolem roku 2010, jinak skoro nic. Ani tenhle není nic úchvatnýho. Film prakticky odsouzenej  v uzavřeným prostoru k jedinýmu možnýmu konci, akce je jalová, humor žádnej. Herecky nelze hodnotit, chrčet umí asi každej. Nebavilo, ale bejt režisér normální, mohla to bejt na uzavřeným prostoru docela slušná mazanice. Takhle za dvě. Víc ani hovno.30%. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nosferatu - Fantom noci sa konečne dočkal svojej družky. Vy sa dočkáte tuctového filmu z prostredia lietadla, ktoré niekto uniesol a do ktorého scenárista pre osvieženie uzamkol upírku. To čo Světová válka Z stihla v 10 minútovej scéne, tak tu poslúžilo pre dvojhodinový scenár. Nechápte ma zle. Scény kde ide o život sú zvládnuté dobre, len teroristi pôsobia až priveľmi béčkovo, a tak nejako tomu chýba dejové napätie. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Natrafiť v súčasnosti na konzistentne nakrútenú žánrovú záležitosť, osekanú od progresivistickej propagandy, obzvlášť na strímovacej službe, ktorej názov radšej nebudem menovať, sa rovná zázraku. Nemecká a česká stopa, ale dokázali nemožné. Spojili svoje sily do upírskej pecky, ktorá dve hodiny nielenže nenudí, ale z marazmu hororových klišé vyberá tie najlepšie možné ingrediencie. Neilmaršalovskí upíri, verzus diehardovskí teroristi, verzus démonovská apokalypsa v klaustrofobicky uzavretom priestore priniesli aj požadované napätie aj hororové mrazenie, aké si už dlho nepamätám pri žiadnom prehajpovanom titule. A psychopat, ktorý pomerne pragmaticky dokázal vyhodnotiť celú situáciu bol geniálny. Štyri silné a právom zaslúžené odpaľovacie mobily. (25.7.2021) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Upíři v letadle. Originální nápad, leč banálně pospojovaný několika všemožnými žánrovými klišé. Upíři jsou jak vystřižení z 30 dní dlouhé noci (hned teď vím koho to nepotěší) únosci jedou vlnu od klidného šéfa, přes nudného profíka, vtipného prcka, tupouna až k naprostému sociopatovi. Klika je, že je to vizuálně líbivé, brutální a akční. Dokonce i ta menší hororová atmosféra by se našla. Za toho uřvaného spratka a tuny vykradených scén z jiných filmů jsem chtěl být přísnější, ale ta chemie mezi únosci byla dobrá, nápad to mělo dejme tomu originální, akce je super a potěšil Purcell coby boss. Vtipné je, že ve třetím Bladeovi hraje Drákulu a tady je ehm...zaskočen a bohužel neroztočen. Zábavná akční kokotina.70%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Žánrové řemeslo slušných technických kvalit, sice kombinující známé věci, ale v sympaticky našlapaném dějovém módu a s požehnanou dávkou brutality. V kombinaci epičnosti a béčkovosti na podobné vlně jako Snyderova Army of the Dead, ale charakterově důstojnější. Počet nesmyslů jedna-ku-jedné vyvážený cool momenty. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (12)

  • Letadlo je značky Airbus A340. (NiWi)
  • Ve filmu se vyskytuje postava teroristy Jurije (Jan Loukota), který má být Čech, mluví ale rusky. Omyl je o to tragičtější, že se film natáčel v ČR a polovina štábu jsou navíc podle závěrečných titulků našinci. (panPatejl)
  • V propagační brožuře jsou vyznačena místa pro nouzový východ, ale nejsou tam vyznačena místa pro údržbu, jako např. jak se dostat do zavazadlového prostoru. (PROCESOR)

Reklama

Reklama