foto

Annett Renneberg

  • nar. 16.3.1978 (42 let)
    Rudolstadt, Durynsko, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
2015 Prokletý ráj (TV film)
2009 Rahel - Eine preußische Affäre (TV film)
2007 Reife Leistung! (TV film)
2006 Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Tatort - Rache-Engel (TV film)
2004 Am Ende eines Tages
Berlin, 8:47
Schatten
2003 Befreite Zone
Devot
Ehespiele (TV film)
Poslední taxi (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
2001 Engel sucht Flügel (TV film)
Liebe, Tod & viele Kalorien (TV film)
Modrý pták (TV film)
Tatort - Der Präsident (TV film)
Wunde, Die (TV film)
2000 Atemkünstler, Der
Modelky (TV film)
1999 Hinter dem Regenbogen
1998 Das Böse (TV film)
Francis (TV film)
1997 Die Musterknaben
Děsivé soužití (TV film)
1996 Maja (TV film)
1992 Brut der schönen Seele, Die (TV film)

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
Schützenbrüder (S23E03)
Hier und jetzt (S23E02)
další epizody (4)
2019 Donna Leonová (TV seriál)
Stille Wasser (E26)
Ewige Jugend (E25)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsmänner lügen nicht (S22E42)
Was sich neckt, ... (S22E41)
In anderen Welten (S22E40)
další epizody (41)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Alles hat ein Ende (S10E02)
Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
Verpasste Gelegenheiten (S21E40)
další epizody (42)
2017 Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Terra Incognita (S20E42)
Zu viel verlangt (S20E41)
Aus den Augen, aus dem Sinn? (S20E40)
další epizody (29)
2016 Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2014 Donna Leonová (TV seriál)
Reiches Erbe (E20)
2013 Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2012 Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2011 Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2010 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod im Kloster (E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
2008 Donna Leonová (TV seriál)
Krvavá skvrna (E14)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Konečná stanice Benátky (E11)
2005 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Odysea srdcí (E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Donna Leonová (TV seriál)
Velká voda (E08)
Zemřít tiše (E07)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
Benátské finále (E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Kollege Mörder (E24)
2002 Donna Leonová (TV seriál)
Nobilita (E04)
Ve věci paní Brunettiové (E03)
2001 Zwei Brüder (TV seriál)
Abschied (E17)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
Vendeta (E01)
Utta Danella (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
Kids von Berlin (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Dr. Wimmers Medizin-Quiz (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky