foto

Bruno Irizarry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Prótesis
2018 Driven
Speed Kills
2016 Léto na Floridě (TV film)
2014 Odvrácená strana ráje (TV film)
2013 200 Cartas
Loď snů - Portoriko (TV film)
2011 Rumový deník
2007 Shut Up and Do It!

TV seriály

2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Nejhledanější (S04E02)
Hledaný (S04E01)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
To Tell the Truth (S01E18)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 200 Cartas
2007 Shut Up and Do It!

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 200 Cartas
2007 Shut Up and Do It!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky