foto

Charles Fox

  • nar. 30.10.1940 (77 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Collected Stories (TV film)
Smrt v rodině (TV film)
2001 Song of the Lark, The (TV film)
1996 Man Next Door, The (TV film)
Nevinné oběti (TV film)
1995 Veselé prasátko Gordy
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
1993 Great O'Grady, The (TV film)
Odd Couple: Together Again, The (TV film)
Přetržené řetězy (TV film)
Žena na římse (TV film)
1992 In My Daughter's Name (TV film)
Tisíc hrdinů (TV film)
Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Held Hostage: The Sis and Jerry Levin Story (TV film)
1990 Bláznivý exorcista
Bohatí muži, svobodné ženy (TV film)
Family for Joe, A (TV film)
Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1989 Bohové musejí být šílení 2
It Had to Be You
Tarzan na Manhattanu (TV film)
1988 Baby M (TV film)
Číslo 5 žije 2
Going to the Chapel
1987 Dokonalá zrada (TV film)
Love at Stake
Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Betrayed by Innocence (TV film)
Dear Penelope and Peter (TV film)
Parent Trap II (TV film)
Riskantní sázka
Unnatural Causes (TV film)
1985 Bláznivá dovolená v Evropě
Goodbye Charlie (TV film)
Kriminál
Summer to Remember, A (TV film)
1984 Hledání ztraceného syna (TV film)
Rodinná tajemství (TV film)
1983 Plášť do deště
The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
1982 Love Child
Posedlý
Příležitost pro šest
1980 Miláčkové
Od devíti do pěti
Oh, God! Book II
Poslední manželství v Americe
Why Would I Lie?
1979 Better Late Than Never (TV film)
1978 Nečistá hra
Our Winning Season
Rainbow (TV film)
1977 Jeden na jednoho
Love Boat II, The (TV film)
1976 Hraběnka a lišák z Dirtwateru
Love Boat, The (TV film)
Odpočítávání smrti
Victory at Entebbe (TV film)
1975 Bug
Legend of Valentino, The (TV film)
My Father's House (TV film)
Okno do nebe
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
Stranger Within, The (TV film)
1973 Dying Room Only (TV film)
Going Places (TV film)
Poslední americký hrdina
Smějící se policajt
1972 Separate Peace, A
Weekend Nun, The (TV film)
Women in Chains (TV film)
1971 Hvězdná dívka
Making It
1970 Pufnstuf
1969 Sbohem, město C
1968 Barbarella
Ganma daisangó: Učú daisakusen
1967 Incident
Johnny Belinda (TV film)

TV seriály

1997 Conan (TV seriál)
1990 Family for Joe, A (TV seriál)
1987 Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
It's Not Easy (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
Foul Play (TV seriál)
1980 Goodtime Girls (TV seriál)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
Shirley (TV seriál)
$weepstake$ (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Blansky's Beauties (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1972 Me and the Chimp (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
Bugaloos, The (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
To Tell the Truth (TV seriál)

Dokumentární

2010 100 Voices: A Journey Home

TV pořady

1976 Great Performances: Dance in America (TV pořad)
1971 Lidsville (TV pořad)
1970 NFL Monday Night Football (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1961 ABC's Wide World of Sports (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 I Love 1970's (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace