foto

Gustav Dyekjær Giese

  • nar. 15.7.1993 (24 let)
    Frederiksberg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 I dine hænder
Sommeren '92
9. april
2014 Když zvířata sní
2013 Nordvest

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace