foto

Masaja Onosaka

  • nar. 13.10.1964 (53 let)
    Ósaka, Ósaka, Honšú, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 GANTZ: O
Persona 3 the Movie #4 Winter of Rebirth
2015 Persona 3 the Movie #3 Falling Down
Rešša sentai tokkjúdžá VS kjórjúdžá The Movie
2014 Persona 3 the Movie #2 Midsummer Knight's Dream
2013 Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
2012 One Piece: Episode of Nami - Koukaishi no Namida to Nakama no Kizuna (TV film)
2011 Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
Tales of Symphonia: The Animation – Sekai tógó hen
Tennis no ódži-sama: Another Story II – Ano toki no bokura
2010 Durarara!! Tenmōkaikai
Ginmaku Hetalia: Axis Powers - Paint it, White (Shiroku nure!)
Jondemasu jo, Azazel-san.
Koe de ošigoto! The Animation
Quiz Magic Academy: The Original Animation 2
Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
Trigun: Rachot v Badlands
Učú Show e jókoso
2009 Higaši no Eden: Air Communication
Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2008 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Gekidžóban Aquarion
Meitantei Conan: Agasa-sensei no čósendžó! Agasa vs Conan & Šónen tanteidan
Sósei no Aquarion
Tales of Symphonia The Animation
Tengen toppa Gurren Lagann: Ore no Gurren wa Pikka Pika!!
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2005 Saint seija: Meió Hades meikai hen
Tennis no ódži-sama: Futari no samurai – The First Game
2004 Kidó senši Gundam SEED MSV ASTRAY
Saint seija: Tenkai hen džósó – Overture
2003 .hack//GIFT
Hadžime no ippo: Champion Road (TV film)
Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2002 Kinnikuman II Sei: Muscle nindžin sódacu! Čódžin daisensó
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
2001 Herečka tisíciletí
Kinnikuman II sei - Second Generations
2000 Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
1999 Čiisana kjodžin Microman
1998 Čó kidó densecu DinaGiga
1996 Mahócukai Tai!
Panzer Dragoon
1994 Kagaku nindžatai Gaččaman
Maps
The Cockpit
1993 Kamen Rider SD kaiki?! Kumo otoko
1992 Candy Candy
1991 Capricorn
Hošikuzu Paradise
1990 Jû-kyû
1986 Del Power X: Bakuhacu Miracle genki!
Delpower X Bakuhatsu Miracle Genki!

TV seriály

2016 Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
2015 Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Hetalia: The World Twinkle (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Hakkenden: Tōhō hakken ibun 2 (TV seriál)
Hetalia: The Beautiful World (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
2012 Gintama' (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Saint seija Omega (TV seriál)
Šin Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2011 Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Durarara!! (TV seriál)
Hetalia: World Series (TV seriál)
Kuragehime (TV seriál)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Hetalia: Axis Powers (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2008 Golgo 13 (TV seriál)
Neo Angelique Abyss (TV seriál)
Neo Angelique Abyss: Second Age (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Bezvadná dvojka (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Kótecu sangokuši (TV seriál)
Moetan (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle 2 (TV seriál)
NANA (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
2005 Gun x Sword (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Galaxy Angel 4th (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-chan Magikarte Z (TV seriál)
2003 Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Digimon - hranice (TV seriál)
Kinnikuman II sei: Second Generations (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
Tokyo Mew Mew (TV seriál)
キン肉マンII世 (TV seriál)
2001 Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
SoulTaker (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Koume-čan ga iku!! (TV seriál)
Mahō tsukai tai! (TV seriál)
Omiši mahó gekidžó: Risky/Safety (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Pet Shop of Horrors (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Momoiro Sisters (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 AIKa (TV seriál)
Master Mosquiton '99 (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
Captain Tsubasa J (TV seriál)
Omakase Scrappers (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Slam Dunk (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Cujoši šikkari šinasai (TV seriál)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)
1989 Jawara! A Fashionable Judo Girl (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace