foto

Della Reese

  • nar. 6.7.1931
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 19.11.2017 (86 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dear Secret Santa (TV film)
Miracle at Gate 213 (TV film)
2012 Christmas Angel (TV film)
Me Again
Meant to Be
2011 Hallelujah (TV film)
2010 Mery v očekávání
2007 I.Q.: Génius
2005 Salon krásy
2000 Dinosaurus
Moving of Sophia Myles, The (TV film)
1999 Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV film)
Redd Foxx: The E! True Hollywood Story (TV film)
Secret Path, The (TV film)
Slečna Anya (TV film)
1998 Emmino přání (TV film)
Rodina matky Flory (TV film)
1997 Svatba sjednaná v nebi (TV film)
Zázračný háj (TV film)
1996 Honička na playboye
1992 Dokonalý džentlmen
You Must Remember This (TV film)
1990 Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
1989 Noci v Harlemu
1986 Gift of Amazing Grace, The (TV film)
1976 Nightmare in Badham County (TV film)
1975 Návrat Joe Forrestera (TV film)
Psychic Killer
1974 Twice in a Lifetime (TV film)
1973 Voyage of the Yes, The (TV film)
1958 Let's Rock

TV seriály

2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Shelter (E10)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 Royal Family, The (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Coltonové (S07E05)
1990 MacGyver (TV seriál)
Tvrdě na tělo (S06E11)
1988 Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1985 Charlie & Co. (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)

Dokumentární

2014 Light, The
2002 Rhapsody in Black (TV film)
1999 Journey to a Hate Free Millennium
1993 Mo' Funny: Black Comedy in America (TV film)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
The Alan Thicke Show (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace