foto

Šimon Pánek

  • nar. 27.12.1967 (51 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Corpus delicti

Dokumentární

2019 Třicet svobodných (TV seriál)
2017 Krajina v tísni
2016 České studentské revolty (TV film)
2014 Znovu 89 (koncert) - a.z.
1995 Čečenský sen
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1989 Verejné fórum (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1999 Tibet: Ztracení lidé (TV film)

Host

TV pořady

2010 Hyde Park (TV pořad)
2006 Interview ČT24 (TV pořad)
Před půlnocí (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky