foto

Jenji Kohan

  • nar. 5.7.1969 (51 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Jenji Leslie Kohan se narodila 5. července 1969 v Los Angeles, Kalifornii, USA. Je americká scenáristka, režisérka a producentka. Nejvíce známá je jako tvůrce Showtime seriálu Weeds (Tráva), který byl natáčen od roku 2005 do 2012. V roce 2013 byl spuštěn její nový seriál - Orange is the new black (Oranžová je nová černá), který byl v roce 2014 nominován na 14 cen Emmy. Jenji získala sedm nominací na cenu Emmy, vyhrála jednu. Je vdaná za Christophera Noxona a mají tři děti. Sama si zahrála v posledním díle šesté série Trávy, kdy byla ukázána na letišti.

KajusaK

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Tough Trade (TV film)
2009 Ronna & Beverly (TV film)
2002 My Wonderful Life (TV film)

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Začátek konce (S07E01)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Kdo to ví líp než já (S06E01)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Jeden z těch okamžiků (S01E06)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Litchfield má talent (S05E04)
Vzpoura FOMO (S05E01)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Pevné tělo (S04E01)
2015 The Devil You Know (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Den matek (S03E01)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Vypadá modře, chutná červeně (S02E02)
Žíznivý ptáček (S02E01)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Nebyla jsem připravená (S01E01)
2012 Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Nepořádní (S08E01)
2011 Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Zavazadla (S07E01)
2010 Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Rána (S06E01)
2009 Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Nádhera, nádhera (S05E01)
2008 Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Excellent Treasures (S04E06)
Mother Thinks the Birds Are After Her (S04E01)
2007 Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
A Pool and His Money (S03E02)
Doing the Backstroke (S03E01)
2006 Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Vaření s Ježíškem (S02E02)
Užovka (S02E01)
2005 Tráva (TV seriál)
Kmotra (S01E10)
Kristova móda (S01E04)
Svobodná koza (S01E02)
další epizody (4)
2004 Stones, The (TV seriál)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Žhavá přitažlivost (S04E23)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Utajený polibek (S01E07)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Astrologie (S05E13)
Recitál (S05E11)
1996 Boston Common (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Grant (S05E02)
1990 Fresh Prince (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (13)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Trable na druhou (S06E12)
Temný zvrat (S06E11)
další epizody (13)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (13)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (13)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (13)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (13)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (13)
2012 Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
další epizody (13)
2011 Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Tráva MILF (S07E11)
další epizody (13)
2010 Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Fran Tarkenton (S06E12)
Pýcha Vikingů (S06E11)
další epizody (13)
2009 Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Co nás spojuje (S05E12)
Kačeny a tygři (S05E11)
další epizody (13)
2008 Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
další epizody (13)
2007 Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
Protection (S03E14)
Risk (S03E13)
další epizody (15)
2006 Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
další epizody (12)
2005 Tráva (TV seriál)
Kmotra (S01E10)
Zapalovač za trest (S01E09)
Světla za trest (S01E08)
další epizody (10)
2004 Stones, The (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Porod 2/2 (S05E24)
Týden před dnem D (S05E23)
Roztržka (S05E22)
další epizody (15)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Posilovna (S05E09)
Každý hodný hoch zaslouží fondán (S05E08)
Únik informací (S05E07)
další epizody (9)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
1994 Fresh Prince (TV seriál)
Ve jménu lásky, zastavte Willa (S04E18)

Dokumentární

2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2005 Weeds: Suburban Shakedown (TV film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(32)