foto

Clément Michu

  • nar. 27.11.1936
    Villeurbanne, Francie
  • zem. 21.10.2016 (79 let)
    Nogent-sur-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 MR 73
2006 Komisař Moulin: Malý uprchlík (TV film)
Komisař Moulin: Poslední případ (TV film)
Komisař Moulin: Profil zabijáka (TV film)
2005 Komisař Moulin: Pod tlakem (TV film)
Komisař Moulin: Rodinné záležitosti (TV film)
Komisař Moulin: Sniper (TV film)
2004 Komisař Moulin: Dokonalý viník (TV film)
Komisař Moulin: Nejhorší noční můra (TV film)
2003 Komisař Moulin: Murphyho zákony (TV film)
Komisař Moulin: Slib (TV film)
Komisař Moulin: Strmý pád (TV film)
Komisař Moulin: Zbojník (TV film)
2002 Komisař Moulin: Napětí (TV film)
Komisař Moulin: Vrabčáci (TV film)
Komisař Moulin: Černá série (TV film)
Komisař Moulin: Špinavý obchod
2001 Komisař Moulin: Křehké X (TV film)
Komisař Moulin: Policajtka (TV film)
Komisař Moulin: Človíček (TV film)
Komisař Moulin: Čtyřnohé komando (TV film)
2000 Komisař Moulin: Smrtící svůdnost (TV film)
Komisař Moulin: Ve jménu našich dětí (TV film)
1980 Tout le monde m'appele Pa (TV film)
1975 La Berthe (TV film)
1971 La Polonaise (TV film)

TV seriály

2015 Le vent du large (TV seriál)
1999 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Přechod pro chodce (S05E13)
Komisař Moulin: Presumpce neviny (S05E08)
1998 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Sériový vrah (S05E12)
Komisař Moulin: Vypni to rádio! (S05E11)
Komisař Moulin: Nábřeží stínů (S05E10)
další epizody (4)
1997 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Dáma v modrém (S05E07)
1996 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Zakázané město (S05E06)
1995 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Nepřiměřená obrana (S05E05)
1994 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Le Récidiviste (S05E04)
1993 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Ať krev nečistá… (S05E03)
Komisař Moulin: Znamení hrozby (S05E01)
Komisař Moulin: L jako Lennon (S04E05)
1992 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Bílé slzy (S04E06)
Komisař Moulin: Zombi (S04E04)
Komisař Moulin: Simulant (S04E03)
další epizody (4)
1991 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Zelený medvěd (S04E01)
1990 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Ruka zákona se ctí (S03E06)
Komisař Moulin: Nerozhodné utkání (S03E05)
Komisař Moulin: Pijáci vody (S03E04)
1989 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Poslední procházka (S03E03)
Komisař Moulin: Čest a spravedlnost (S03E02)
Komisař Moulin: Paříž 18 (S03E01)
1982 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Želva na zádech (S02E06)
Komisař Moulin: Projížďka v lese (S02E05)
Komisař Moulin, kriminální policie: Ano, šéfe (S02E04)
1981 Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Velký omyl (S02E02)
1979 Komisař Moulin (TV seriál)
Zbloudilá ovce (S01E13)
1977 Bonsoir chef (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky