foto

Michel Albertini

  • nar. 15.5.1953 (66 let)
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Les Anonymes (TV film)
2011 Mission sacrée (TV film)
2001 Dormir avec le diable (TV film)
2000 La Tribu de Zoé (TV film)
Le Fil du rasoir (TV film)
1995 Nelly a pan Arnaud
1993 Un cane sciolto 3 (TV film)
1992 Pierre qui brûle (TV film)
1991 Le Vent de la Toussaint
Écrans de sable
1990 Le Trésor des îles Chiennes
1989 Bille en tete
L'Union sacrée
1988 Big Man V. - Uloupené šperky (TV film)
1987 L'Homme voilé
1985 Sac de noeuds
Šílená láska
1984 L'Araignée de satin
La Femme publique
1980 Velký lov (TV film)
1979 I jako Ikarus
1974 ...la main à couper
Un bon patriote (TV film)
Verdikt

TV seriály

2014 Duel au soleil (TV seriál)
Les Fantômes de Cauro (S01E03)
2012 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 5 (S03E05)
2002 72 hodin (TV seriál)
Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Půlnoční let (S02E18)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrtící nože (S10E03)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Ex-Files (E20)
1997 Diva (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 Aventures Caraïbes (TV seriál)
1992 Missione d'amore (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)
1976 Markýz de Bois-Doré (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace