foto

Tyler Ross

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 King Rat
Princezna Cyd
The Lovers
2016 Officer Downe
2015 Henry Gamble's Birthday Party
2013 American Milkshake
V/H/S/2
Zombieland (TV film)
2012 Nate and Margaret
2011 Moudré děti
2004 Searching for David's Heart (TV film)

TV seriály

2019 CO / KDYBY (TV seriál)
Co zbývá (E10)
Jaké drama (E04)
Co teď (E02)
další epizody (4)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
2014 Zločin (TV seriál)
Eden (S04E06)
Truth Asunder (S04E05)
Dream Baby Dream (S04E04)
další epizody (6)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Závažné zločiny (S02E06)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Šéf (TV seriál)
Redemption (S02E04)
Through and Through (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nervový otřes 2/2 (S10E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky