foto

Tracy Letts

  • nar. 4.7.1965 (52 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Woman in the Window
2013 Blízko od sebe - scénář, divadelní hra
2011 Zabiják Joe - scénář, divadelní hra
2007 Cop Show
2006 Brouk - scénář, divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Lady Bird
The Lovers
2016 Christine
Elvis & Nixon
Imperium
Indignation
Wiener-Dog
2015 Sázka na nejistotu
2007 Cop Show
1999 Krásná Guinevere
1998 Šerifové
1997 Chicago Cab
1992 Haló, tady Shirlee
1988 Superzachránci

TV seriály

2016 Rozvod (TV seriál)
Vánoce (S01E06)
Gustav (S01E05)
Mediátor (S01E04)
další epizody (6)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dlouho na spadnutí (S04E12)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
další epizody (8)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Hvězda (S03E12)
Velké zvíře v Teheránu (S03E11)
Dobrou noc (S03E10)
další epizody (9)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Po kůži a podle zubů (S01E15)
Krysa (S01E14)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Jill slaví narozeniny (S05E04)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace