foto

Diogo Dória

  • nar. 16.4.1953 (66 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Como Fernando Pessoa Salvou Portugal
Raiva
2017 9 prstů
Joaquim
2015 Tisíc a jedna noc I – neklidná
2014 O Velho do Restelo
2012 Demain?
Linhas de Wellington
Operace podzim
2011 Morte de Carlos Gardel, A
2010 Cinerama
2009 A Religiosa Portuguesa
Dharma Guns
Výstřednosti jedné plavovlásky
2007 História Desgraçada
2006 Viúva Rica Solteira Não Fica
2005 Espelho Mágico
2004 Querença
2002 Princípio da Incerteza, O
2000 Combat d'amour en songe
Palavra e Utopia
Sněhurka
1999 La ciudad de los prodigios
1998 Fintar o Destino
Inquietude
Mário Eloy - Um Pintor em Fuga
1997 Cesta na počátek světa
O Homem do Comboio
1996 Outro Lado do Tejo, Do
1995 Dans la cour des grands
1994 A Caixa
1993 Abrahámovo údolí
1992 Den zoufalství
Jour du serpent, Le (TV film)
Réveillon, c'est à quel étage?, Le (TV film)
1991 A Divina Comédia
Až na konec světa
Duplex (TV film)
1990 Adieu mes jolies (TV film)
Filha da Mãe
Homme au double visage, L' (TV film)
Le Trésor des îles Chiennes
Ne neboli marná sláva rozkazu
Piano panier
1989 Pau Preto (TV film)
1988 Kanibalové
Mendiants, Les
1987 Agosto
1986 Um Adeus Português
Uma Rapariga no Verão
1985 Le Soulier de satin
Ninguém Duas Vezes
1984 Meio Amor, A
1983 Estrangeira, A
Les Trois couronnes du matelot
Um S Marginal
1981 Francisca
Guérilléra, La
1980 Passagem ou a Meio Caminho

TV seriály

2013 Odysseus (TV seriál)
Télémaque affronte Ulysse - 2eme partie (E12)
Télémaque affronte Ulysse - 1ere partie (E11)
Le Mariage de Télémaque (E10)
další epizody (12)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
1993 Úžasná rodina (TV seriál)
Des vacances mouvementées (S02E02)
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)

Dokumentární

2018 O Labirinto da Saudade
1997 Especial Cannes: 50 Anos de Festival (TV film)
Marcello Mastroianni: Nenápadné kouzlo normálnosti
1983 Capitali culturali d'Europa (TV seriál)
1982 Visita ou Memórias e Confissões

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky