foto

John Ventimiglia

  • nar. 17.7.1963 (55 let)
    Ridgewood, Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cabaret Maxime
2016 The Phenom
2014 Poslední K.O.
2013 Cold Lands, The
Pokrevní pouto
2012 Alter Egos
BMW: Bombay's Most Wanted
Operace podzim
The Iceman
2011 Ponies
Rande u přepážky
Violet & Daisy
2009 Hledaný
Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
The Hungry Ghosts
The Notorious B.I.G.
2007 In Vivid Detail
The Lovebirds
2005 Collection, The
Nevyhlášená válka
Ta známá Bettie Page
2002 Životní rychlost
2001 Plán B
Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá
2000 Muhammad Ali: Král světa (TV film)
Woman Found Dead in Elevator
1999 Jesus' Son
Mickovy modré oči
Na útěku...
Row Your Boat
1998 Claire Dolan
Louis & Frank
Neohlížej se
1997 Kopanec do hlavy
Na vlastní pěst
Niagara, Niagara
Sue
Under the Bridge
Země policajtů
1996 Girls Town
Můj nejmilejší bar
Pohřeb
Smrtící léčba
Střelila jsem Andyho Warhola
1995 Angela
Low
Party Girl
Stonewall
1994 Post Cards from America
Vraždící zbraň
Výstřely na Broadwayi
1992 Swoon

TV seriály

2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Playland (S02E13)
AKA Pray for My Patsy (S02E12)
AKA Ain't We Got Fun (S02E08)
další epizody (6)
2016 Bull (TV seriál)
Never Saw the Sign (S01E07)
Vinyl (TV seriál)
Král a já (E07)
Jak prosté (TV seriál)
Vražedné auto (S04E09)
2015 Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (No. 21) (S02E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Špinavé vítězství (S06E19)
Hail Mary (S06E11)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Imigranti (S04E22)
Dvě vdovy (S04E21)
Tvrdá hra (S04E17)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Dear God (S06E03)
The Line (S06E01)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Občanská povinnost (S04E08)
Černá knížka (S04E07)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover Blue (S14E17)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bury the Lede (S02E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
Collateral Damage (S02E21)
Some Kind of Hero (S02E19)
další epizody (4)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
A Night on the Town (S02E05)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
We All Saw This Coming (E20)
I'm Fine (E16)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Kniha hodin (S01E03)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Známost (S07E06)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Modrá kometa (S06E20)
Kennedy a Heidi (S06E18)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Pouť (S06E09)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
další epizody (5)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Zkušební sen (S05E11)
Neznámí muži tmavé pleti (S05E09)
další epizody (8)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Někdo to musel udělat (S04E09)
Nová spojení, nové akvizice (S04E08)
další epizody (6)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
Podraz (S03E09)
další epizody (7)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Krach (S02E10)
Št'astný poutník (S02E06)
další epizody (4)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Boca (S01E09)
Odmítání, vztek, smíření (S01E03)
další epizody (4)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
DWB (S09E02)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Bitter Fruit (S06E01)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Values (S05E04)

Dokumentární

2011 David Amram: The First 80 Years
2008 One Fast Move or I'm Gone: Kerouac's Big Sur
2000 Umění Amálie

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2003 Comedy Central Roast of Denis Leary (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace