foto

Agáta Lexová

  • nar. 26.12.1993 (23 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Agáta Lexová už od mala hrála na housle, tančila, zpívala v pěveckém sboru a ve třinácti letech se začala věnovat zpěvu sólovému. Díky tomu dostala možnost účinkovat na řadě kulturních a společenských akcích.

V roce 2016 dostudovala herectví. Zahrála si v seriálech Cesty domů, Škoda lásky, Oddělení vražd. Vidět jste ji mohli také v několika dlouhých i krátkých snímcích, videích či hudebních klipech.

Prošla několika divadelními soubory, například Divadlem Ta Fantastika, nebo představeními Karlovarského hudebního divadla.

Kromě hraní také moderuje nejrůznější společenské akce, dabuje a pracuje jako zprávařka na Radiu Blaník.

Ve volném čase se věnuje četbě, duchovnímu vzdělávání, tvůrčímu psaní, tanci, zpěvu, a sportu.

CSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2014 Biograf (studentský film)
Snapshot Movie, The (studentský film)
Šťastná
2013 Kašlu na to (studentský film)

TV seriály

2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace