foto

Agáta Lexová

  • nar. 26.12.1993 (25 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Agáta Lexová už od mala hrála na housle, tančila a zpívala.

V roce 2016 dostudovala herectví. Zahrála si v seriálech (např. Krejzovi, Cesty domů, Škoda lásky, aj...), vidět jste ji mohli také v několika dlouhých i krátkých filmech, videích či hudebních klipech. Prošla několika divadelními soubory, například Divadlem Ta Fantastika, Divadlem SemTamFór nebo Karlovarským hudebním divadlem.

Kromě hraní také moderuje nejrůznější společenské akce, dabuje a je hlasatelkou na Radiu Blaník. Ve volném čase se věnuje cestování, filmu a TV, četbě, duchovnímu vzdělávání, tvůrčímu psaní, hudbě, tanci a sportu.

CSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jak se moří revizoři
2014 Biograf (studentský film)
Snapshot Movie, The (studentský film)
Šťastná
2013 Kašlu na to (studentský film)

TV seriály

2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace