foto

Jan Kalous

  • nar. 29.1.1979
    Praha, Československo
  • zem. 29.8.2018 (39 let)
    Praha, Praha, okres Praha, Hlavní město Praha, Česko

Biografie

Jan Kalous se poprvé objevil na televizní obrazovce už jako devítiletý, a i když jeho herecká filmografie čítá na 22 snímků, je mnohem známější coby hlas Kevina z americké komedie Sám doma a spousty dalších. Dabingu se věnuje do dnes a má na svém kontě bezmála 200 filmových a seriálových rolí.

Stanislav "Standey" Judas

Herecká filmografie

Filmy

2004 I ve smrti sami (TV film)
2001 Z pekla štěstí 2
1999 Z pekla štěstí
1997 Jak jsme si přečetli Čapka (TV film)
1994 Michelup a motocykl (TV film)
1993 Císařovy nové šaty
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
Panelák (TV film)
1991 Kučírek versus Kučírek (TV film)
Rudá Divuše (TV film)
1990 Freonový duch
Jak chytit krokodýla (TV film)
Plivník (TV film)
1989 A Village Romeo and Juliet
Cesty ze slepých map (TV film)
Dědeček je lepší než pes (TV film)
Malá podmínka štěstí (TV film)
1988 Nefňukej, veverko!
Veverka a kouzelná mušle

TV seriály

2016 Polda (TV seriál)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Hospoda (TV seriál)
Záškoláci (S01E11)
1995 Aneta (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1990 Ohrožené prázdniny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

1994 Z rodu Přemyslovců (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Auto Moto Drive (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)