Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (216)

plakát

Absolvent (1967) 

Miluju tento film a když ho vidím další rok tak ho miluju ještě víc, ale to není všechno.. Pak se na něj těším, pustím si třeba soundtrack a už se nemůžu dočkat dalšího shlédnutí :) Jako fakt :D

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Já ti nevim, to je jak jít na oběd a dostat jenom polívku(stejně byla taková nemastná neslaná) , ale na hlavní chod už nedošlo. A to jsem si říkal, že když je to tak vyhlášená restaurace, že to bude teda žrádlo. Aspoň, že zákusek v podobě V.Kilmra stál za to. Joo a mimochodem, když jdu na supr oběd, tak si přeju a věřím, ze moje tužby budou vyslyšeny. Fakt jsem si to přál, chuť byla. (to jen k tomu hejtovani) Recept na doma: kuchařka strana 2000, hlavni ingredience Russel... a můžeme podávat vyhlášenou mňamku na pořádné zasyceni.

plakát

Americký sniper (2014) 

Bez pochybností 5 hvězd. A klidně se udavte amerikanofobisti :P Zdejší špatné hodnocení je způsobeno typickou, závistivou, tlučhubovskou, českou vlastností. Fandím Clintovi, smekám Bredlymu a už vůbec nemám problém s USA patriotismem. Ba naopak je mi sympatická vlastnost vštěpování "ovčáka", obrany a ochrany rodiny a jejích hodnot. Raději budu žít a uznávat hodnoty USA než-li v Islámu nebo Rusku. Dnes a denně se setkávám s patenty a vynálezy, módou, filmy, hudbou, sportem, technikou, kulturou, jazykem, financemi, elektronikou a v neposlední řadě krásnou přírodou... a to vše prosím pěkně z USA. A to je tuze frustrujicí pro Rusáky a Islamisty - klíďo píďo praskněte vzteky :D

plakát

Americký zabiják (2017) 

OuNou, jako začátek byl hustej, další part byl opět ve stejný kvalitě, ale pak to začlo kulhat až do konce. Obsazení a scénář by potřeboval tuning od Clinta ala USSnajpr.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Strachovi fandím, ale nebejt Trojana, tak je to o ničem. Jednu hvězdu ubiram za lepší verzi v pokračování. 2 má prostě všechno co v 1 chybí: světlo,tmu, barvu,mezihru,bohaté exteriéry a interiéry..

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Díky nudné 1 pridávám 1*. Jediné co bych vytknul bylo možná až přehnaně zbytečné násilí v konkurenčním boji mikulasu, to v té době (1pol.20.st) pokud bylo tak určitě ne v takovém stylu (inspirace krakonos a lyznici). A volba Abrhama s jeho sedou dekou (prehazovackou) mi take neprisla vhodna. O obsazení L. Bílé snad není třeba přidávat negativ,každopádně palec dole.

plakát

Apocalypto (2006) 

S hlavním hrdinou prožíváte všechny jeho chvilky a je to opravdu běh o čas.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Mercedes dotuje, takze posledni dobou nacancana nuda :-( Stava se z toho Loskutak od Gondíků dotovanej Leifheitem :P