Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené seriály (7)

Black Books

Black Books (2000)

Skinheads! Perfect!! Bernard Black jako nejsympatičtější protivný Ir na světě a Manny jako jeho věrný poskok vás zaručeně pobaví. Nejlepší díly jsou (kupodivu) ten první a pak samozřejmě Graps of Wraith.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Tak trpaslík je prostě klasika - špička mezi sitcomy. Každý díl jsem viděla nejmíň osmkrát a stejně se budu znova smát těm provařeným vtípkům :) Vemte si už jen postavu Kocoura - takovou blbost nemohl vymyslet žádný scénárista aspoňt trochu při smyslech. Poslední díly s Kočanskou už sice nebyly tak dobré, ale zachraňuje to spousta jiných, geniálních dílů hlavně v prvních epizodách a nepřeberné množství praštěných nápadů (aneb jak pojmenovat první díl seriálu). Hlavní hrdiny snad nelze nemilovat, ale já jsem měla stejně nejradši Hollyho s IQ 6000 a smyslem pro humor, což dokázal v nejednom díle. I když nejlepší postava je samozřejmě Eso Rimmer:). Červený trpaslík je prostě kult a ani po letech neztrácí svůj ujetý a šílený humor. A na závěr moje nejoblíbenější hláška: To je frajer.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tak mezi Big Bang Theory a IT Crowd mám jasno - Leonard, Sheldon a vůbec celá ta pošahaná banda fyziků vede na plné čáře :) Hlavní hrdinové jsou sice vědci, ale v běžném životě naprosto nepoužitelní. Ať už se jendá o Raje, který není schopen mluvit se ženami, nebo o Sheldona, který se nedomluví prakticky s nikým. A i když se jede podle stále stejného schématu a postavy se nijak nemění, je to stále stejně vtipné. A nejlepší jsou momenty, které tráví celá parta spolu, jako Halo večery nebo rozhovory o Supermanovi. Rozhodně jeden z nejvtipnějších seriálů za poslední dobu.

Podfukáři

Podfukáři (2004)

Tenhle seriál miluju. A s ním i všechny postavy - hračičku Dannyho, mazanou Stacy, nenápadného Ashe, zkušeného Alberta i Mikyho, který má vždycky v záloze plán B. Tahle parta dokáže oškubat každého - ředitele bulváru, majitele muzea a nejednou i zkorumpovaného policajta. Při "akci" nikdy nevypadnou ze svých rolí a i když se celý plán hroutí, nikdy neztratí nervy. A ty zápletky... nevěřili byste, na co všechno se dá při podvodu myslet dopředu :). To všechno je ovšem podáno v zábavném, odlehčeném tónu, kdy si postavy dělají legraci samy ze sebe, z hejlů a často i z diváka (takové ty úsměvy nebo mrknutí do kamery mě vždycky dostanou:). V seriálu jsou odkazy na staré filmy (např. když jde Danny udělat klasický podfuk se Stacy a roztomilým psíkem a celá tahle epizodka je také patřičně podána) a jeden díl je dokonce celý zasvěcen klasice Podfuk, kdy se celá partička rozhodne zopakovat přesně stejný podvod jako ve filmu. Poctivýho nenapálíš.