Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (344)

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

Omylem jsem viděl asi 3 minuty a i to bylo moc.

plakát

Krtek ve snu (1984) 

Jeden z nejslabších krtků ... to, že se příběhy občas zvrtnou do zcela bizarní roviny si člověk zvykne, ale co je moc, to je příliš ...

plakát

Vánoční kronika (2018) 

Vánoční film, který má "standardní" začátek, ale za mě rozhodně nečekaný vývoj. Kurt jako Santa je super .. přemýšlím jestli jsem v nějakém filmu viděl Santu, který nosí těžké vojenské boty, nosí kožený plášť, výborně hraje na piáno a současně krade auto :) Za mě top hláška: "Měním svých 8 sobů za 400 koní" ;) A samozřejmě, kdybyste potkali paní Santovou, tak se většina z toho nestala :)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Film, který jsem si opravdu užil ... mám však obavy, že velkou část zážitku z filmu má místo, kde se člověk na film dívá. V kině je to naprosto úžasná podívaná, cítíte, jak si ostatní diváci podupávají do rytmu, kvalitní ozvučení z vás rve šaty ... pochybuji, že by měl film dokázal nadchnout doma v obýváku. To by bylo za 4* jen asi :)

plakát

Smrtící včely (2008) (TV film) odpad!

Německý katastrofický film. Co asi tak čekat :)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Je to bláznivé, je to neuvěřitelné, je to nasládlé, ale stejně jsem se u toho dobře bavil, rozhodně lepší než všechny Kameňáky dohromady ....

plakát

The Grand Tour (2016) (pořad) 

Vemte osvědčenou trojici Clarskon, Hammond a May, přidejte peníze a amerického producenta a dostane dobře vypadající a chutný koktejl, který si rádi naservírujete po těžkém dni v práci, kdy se do tepla svého domova dohrkáte ve Fabii 1.2 HTP. Nu což, oni ví, co chceme vidět a my víme, co chceme, aby nám předvedli a ono to funguje.

plakát

Jurský svět (2015) 

Něco tomu chybělo - přesněji řečeno chyběl tomu punc a novota prvního Jurského parku, ale jinak jsem zde našel, vše, co jsem chtěl - akci, napětí, vzpomínky na to, když jsem jako malý prcek poprvé viděl Jurský park a pak jsem se strachem vcházel do potemnělé kuchyně. To vše ožilo, ale originalita už tam prostě nebyla :-)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Nic jsem od toho nečekal a nic mě nepřekvapilo, celý film i scénář nalajnovaný, předvídatelný. Vše je strašně prvoplánované, průhledné. V kombinaci s pivem a chipsy naprosto legitimní podívaná - béčko jako když vyšije.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

David Yates a jeho osvědčené režisréské vedení nezklamalo a divák za své peníze dostane přesně to, co očekává. Děj působí nekonzistentně a na konci filmu si pokládáte otázku, proč se děj odehrával, tak jak se odehrával a proč se neodehrával jinak - příběh nedávál úplně smysl, ale když to vezmu kolem a kolem, tak jsem si ty dvě hodiny v kině užil. Moc se mě líbila narážka na american vs. british english :-)