Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (418)

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Když neberu jeden přiblblý seriál, tak je tohle Vejdělkův debut a nasadil laťku myslím docela vysoko. Člověk se nejednou fakt vytlemil a to se počítá! Knížka myslím zas tak dobrá nebyla... Je skoro nemožný, aby film předčil knižní předlohu, ale Jiřímu se to povedlo :)

plakát

Nejmenší slon na světě (2013) (seriál) 

Uplně skvělý! Jedna z věcí, na kterou se můj 3 letý syn díval do kolečka a mě z toho nehrabalo :) Prostě na úrovni typu nejnovějších světových animáků. Škoda, že se vytvořilo jen 7 dílů. Zajímavost: Jeden díl tvůrcům zabral 3 měsíce práce.

plakát

Tři bratři (2014) 

Já nemám moc co bych řekl proti. Stranou to, že mám rád Svěrákovic tvorbu, ale objektivně musím uznat, že tuhle trojpohádku pojali maximálně moderně, líbivě vizuálně a hlavně muzikálně na jedničku! Už po deseti minutách je předložena pohádka O Šípkové Růžence, která umlčela veškeré moje pochybnosti, že to je opravdu jen na 60%, jak se tady 8000 odborníků shodlo. Skvělý Dyk nebo třeba i Lábus... spoustu inteligentního humoru, který třeba není hned vidět - jak to má Zdeněk Svěrák rád ve svých scénářích.

plakát

Most (2011) (seriál) 

Shlédnuta pouze 1. serie a musím říct, že absolutní nadšení z něčeho tak kvalitního. Ten typ seriálu, který se do vás zakousne a nepustí dokud neuvidíte další díl .. a další... a další!

plakát

Muži proti ženám (2014) (pořad) odpad!

Bylo to něco mezi televizní zábavou a operací střev.

plakát

Bobule (2008) 

Vůbec to nebylo špatný.... ale! Že bych si to pustil znovu jen tak z nudy na zlepšení nálady? Asi ne. A že bych se hnal do shlédnutí dvojky? Asi ne.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

K prvnímu dílu::::::::::: Viděl jsem film sám - ušlo to, ale bylo to tak na dvě hvězdy. Pak jsem se na něj díval znovu, protože mi přišlo, že mi prve něco uniklo. V půlce se to zalíbilo mé drahé polovičce a tak třetí promítání proběhlo ve dvou. Pak jsem si musel přečíst knížku, protože ta idea je prostě geniální, ale přišlo mi, že je to natočené moc "teenage". A to jsem přečetl rovnou všechny tři knížky, protože to prostě jinak nešlo :) Celé je to fungující dílo a upřímný dík, že si toho americká produkce všimla. Zpětně jsem musel zvýšit počet hvězd, protože to asi líp natočit nešlo. A to totéž platí pro díl druhý.................... Co dodat ke dvojce............ opět precizně podle knížky a hlavně se tu více propralo ono téma totalitního státu, který je na tom všem tak atraktivní.

plakát

Hunger Games (2012) 

Viděl jsem film sám - ušlo to, ale bylo to tak na dvě hvězdy. Pak jsem se na něj díval znovu, protože mi přišlo, že mi prve něco uniklo. V půlce se to zalíbilo mé drahé polovičce a tak třetí promítání proběhlo ve dvou. Pak jsem si musel přečíst knížku, protože ta idea je prostě geniální, ale přišlo mi, že je to natočené moc "teenage". A to jsem přečetl rovnou všechny tři knížky, protože to prostě jinak nešlo :) Celé je to fungující dílo a upřímný dík, že si toho americká produkce všimla. Zpětně jsem musel zvýšit počet hvězd, protože to asi líp natočit nešlo. A to totéž platí pro díl druhý.....

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Snad ještě větší nářez jednička. Vtipný a originální od první minuty. Dobře, že udrželi na uzdě množství scén s Mimoňi, protože jsou tady přeci jen vedlejší rolí. Ale logickým vyústěním popularity těchto roztodivných postaviček je samostatný film Mimoni, na který se strašně těším :)

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Myslím, že Britové strčili do kapsy celej akční Hollywood a udělali si z něj prdel přesně tak, jak Britové umí :)