Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (875)

plakát

John Wick 2 (2017) 

John Wick kosí své nepřátele v úplně stejném duchu jako v prvním díle. Bojové scény a přestřelky jsou na stejné úrovni jako v jedničce a proto dávám i stejné hodnocení.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Musím konstatovat, že jsem čekal horší zábavu. Triky výborné, vizuální stránka moc pěkná a samotný příběh také není špatný. Děj rychle plyne a je pořád na co koukat. Na bezmála 2 hodiny je to solidní oddechová zábava.

plakát

Kruhy (2017) 

Kruhy pouze těží z velkého úspěchu prvního dílu. Originalita žádná, jen nastavovaná kaše. Zbytečné pokračování na jedno zhlédnutí.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Svým pojetím tohle pokračování už vyčnívá z řady původních dílů. Jde o naprosto nereálnou akční podívanou, která mě ale přesto bavila a na víc než 2 hodiny jsem si užil zběsilých honiček, přestřelek a soubojů. Jenom se u toho nesmí vůbec používat mozek. Úsměvné je také neustálé špičkování Stathama s Johnsonem, takže jsem nakonec dostal to, co jsem tak nějak chtěl - čistou zábavu.

plakát

Život (2017) 

Pro mě je "Život" celkem příjemné překvapení. Děj se sice rozjíždí pomalu, jenže jak na vesmírné stanici roste buňka v laboratoři, tak ve mně postupně rostlo i napětí a já očekával, jak se nový život bude postupně vyvíjet a jaké problémy posádce přinese... Zajímavé sci-fi, které si ponechalo otevřená vrátka pro případné pokračování.

plakát

Ben Hur (2016) 

Pokud zcela zapomenu na původní klasiku z roku 1959 a nebudu tyto dva filmy porovnávat, pořád mi v případě tohoto remaku zůstává celkem zajímavá podívaná. Docela mě potěšila výprava a také technické zpracování. Rozhodně výsledek nevidím zdaleka tak tragicky jako velká část filmových labužníků. **** už jen kvůli závěrečné závodní scéně, i když na ní film ani zdaleka nestojí.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

U prvního dílu jsem se výborně bavil, tohle pokračování už se tolik nepovedlo. Efekty jsou sice na vysoké úrovni, jenže tomu chybí ta správná atmosféra. Průměrné a vlastně i zbytečné pokračování, které zaujme vlastně jen vizuálně, což je docela málo.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Od tohoto filmu jsem čekal asi trošku víc. Námět a zpracování není vůbec špatné, jenže tohle dílko ve výsledku spadá do čistě tuctového krimi, kde je finále hodně předvídatelné, takže za mě 60%.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Nemo se našel a teď pro změnu sklerotická Dory hledá svoje rodiče. Grafická stránka a animace zůstaly na velmi vysoké úrovni i tentokrát, samotný příběh mě však neoslovil tolik, jako v případě Nema. Bavil mě hlavně chobotničák Hank a jeho schopnost maskování prakticky kdekoliv. Pohodová pohádka pro celou rodinu, i když jedničce se to nevyrovná.

plakát

Inferno (2016) 

Jednoznačně nejslabší díl ze série. Zatímco na první díl se rád někdy znovu podívám, tohle mi stačilo jen jednou. Přesto tomu dám 3 hvězdy, i když hodně umírající.