Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (318)

plakát

Terapie láskou (2012) 

Tohle je šílený film o šílených lidech pro šílené lidi... jinými slovy je jako mně šitý na míru. Pět hvězd nedávám, protože Jennifer Lawrence je prostě Talent. Nedávám je ani proto, že Bradleyho Coopera miluju už od dob Alias. Nedávám je ani kvůli skvělé roli Roberta De Niro. A nedávám je ani kvůli převelice potěšujícím roličkám Julie Stiles a Anupama Khera. Dávám je, protože ten film si to zaslouží :-)

plakát

Rebelka (2012) 

Já teda nevím, ale mně to vážně bavilo :p Rebelka byla úžasná (ty vlasy bych chtěla :D) a medvědice byla k sežrání... Vůbec si nemyslím, že by to ztrácelo pixarovskou poetiku, naopak ji to mělo... a nebylo to jen tím skotským přízvukem, který celému snímku dodal korunku.

plakát

Byl jednou jeden král... (1954) 

To, že dialogy pronáším spolu s herci, mluví za vše. Aneb předevčírem se mi smáli i rodiče.:-)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Jackson opět dokázal, že Středozem je prostě kouzelná. Navíc ukázal, že když budete ignorovat rakovinu, může vám narůst vážně šílená záležitost, se kterou budete moct být klidně skřetím králem, a že ženy se strií vážně bát nemusí, může to být i horší.:-) Úplně na mě dýchla nostalgie ze čtení a z první projekce Společenstva, na které jsem byla před jedenácti lety (bože, je to už tak dlouho!). Už se těším na druhý díl a doufám, že i Hobit bude mít své sběratelské vydání, to mi nebude chybět ve sbírce.:-) ..... a prostě Gollum, Gollum! :-)

plakát

Jab We Met (2007) 

Tenhle filmeček aspiruje na to být jedním z mých oblíbených bollywoodských výtvorů. Příběh byl sice jasně prokouknutelný, ale hudba byla super, cestování Indií taky (některé scenérie fakt boží!), byla to sranda, ústřední dvojka měla šťávu a jiskru. Prostě paráda. Těch pět se může zdát nadhodnocených, ale ten film si na nic nehraje, je to taková typická bollywooďárna, která má hlavně pobavit bez nadměrného přemýšlení. To se povedlo nadmíru a já se nemohla odtrhnout a strašně jsem to tomu Adityiovi přála...;-)

plakát

Něco se děje (1998) 

Pro ty, co mají rádi Bollywood, bude tenhle film lahůdkou. Krásně naivní, střeštěné a sladké, ale takové to prostě je. A Shahrukh Khan je jedno velké charisma. Chápu, proč je takovým fenoménem a jeho obsazení znamená trhák. S Kajol by mu to jiskřilo, i kdyby to nebylo v plánu.:-) U tohohle filmu jsem si ani nevšimla té šílené stopáže, kterou disponuje většina bollywoodských snímků, prostě to jelo jak namydlenej blesk.:-)

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Jeden z nejlepších animáků, který jsem viděla...:-) Toothless je nejrozkošnější mazlíček a chtěla bych ho domů!:D U některých monologů hlavního hrdiny se prostě nejde nesmát (viděno v autobuse SA) a nerušit okolní cestující. Myslím, že tenhle filmeček se brzy prodere do mých oblíbených. Musím to vidět znovu, značka brzo!

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Zamilovala jsem se do Michaela Fassbendera. A ano, už slyším KevSpu, jak mi nadává, že mi to teda trvalo.:-)) A sama se tomu divím. A vůbec se nedivím Mie Wasikowske.:D

plakát

Vlak dětství a naděje (1985) (seriál) 

Na to jsme koukali povinně už na základce... a jak jsem za to zpětně ráda!