Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Město andělů

Město andělů (1998)

Příběh o životě a smrti. O lásce a bolesti. O doteku a východu slunce. Ještě dlouho po něm jsem seděl a koukal z okna. Udělal si čaj a schoval se do deky. Přemýšlel o životě a hledal anděli. Nicolas je úžasný herec a s Meg udělali úžasnou dvojci. Celou symphonii dirigoval Brad Silberling a 114minut překrásného příběhu bylo na světě. Děkuju (99%)

Hellboy 2: Zlatá armáda

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008)

Už druhé pokračování veleúspěšného filmu mně naplňovalo očekáváním. Guillermo del Toro nahodil už v prvním díle do vysoko laťku a nezklamal. Napínavé akce, perfektně napsané postavy, úžasná výprava i podívné kouzlo, které ten Film obklopuje. Ron Perlman opět výří perfetkně načasovaným vtipem a Selmě jsem uvěřil lásku k "Rudochovi". Pane Toro, skláním se před Vámi...

Transformers

Transformers (2007)

Wow, tak tohle jsem opravdu nečekal. Pár přátel mě upozornilo, že tentokrát se Bay překonal...Mám pocit, že všechny tento snímek dál filmovým trikům další rozměr. Kupodivu jsem se ani nedočkal dvousekundových střihů při akci, ba naopak vycházel ze statické kamery, která mě pomalu, ale jistě vtahovala do děje. Bravurní práce se světlem na mě promlouvala jak z akčních scén, kde přidávala na zajímavosti, tak i v romantických záběrech, kde pomalu přecházeli do tváře. Zažil jsem 144minut se zatajeným dechem a pan Bay je ode dneška u mě Pan režisér.

Záchranáři

Záchranáři (2006)

Příběh zlaté rybky(Ashton Kutcher) a Bena Randalla(Kevin Constner) je díky uniformám, správně zvolenými slovními prostředky a dobrým obsazením jeden z lepších filmů tohoto žánru. Vhodně zasazen je i milostný příběh. Nijak vlezlý, otravný, ale sympatický příběh dvou silných osobností. Myslím, že těch 71%, které tu vidím nádherně vystihují celý film :)

Náš vůdce

Náš vůdce (2008)

"Die Welle war mein Leben." Do první poloviny jsem si představoval, jak další den přijdu ráno do školy v bílé košili a v té druhé začínal chápat, jak mohl vzniknout fašismus. Co je na tom nejhorší? Být žákem pana Wengera, bojím se, že bych se mohl stát jeho přívržencem. Shlednul jsem ho jedním dechem a druhým kříčím do celého světa JE TO JEDINECNY FILM!!!!!! Má mých 99% (1% do zálohy, co kdyby náhodou :) ).