Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (15)

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Pro tento film bohužel, že jsem četla knihu, víc hvězdiček tudíž dát nemohu, ale knihu velice doporučuji, tam by 5 hvězdiček nestačilo, je dokonalá.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Pro film bohužel, pro mě bohudík, četla jsem před shlédnutím tohohle bijáku i knížku, a tak nemůžu dát víc než tři hvězdičky, i když se film drží předlohy poměrně věrohodně. Jenže knížka je knížka, platí to v 99%, a tak i tady......

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Asi jediný film, o kterém zatím můžu říci, že je lepší než knižní předloha.....

plakát

Jedna navíc (1995) 

Antonio v komediální roli pro mě bylo velmi příjemné překvapení, mohl by si to zopakovat (klidně i bez manželky :-))

plakát

Anna Karenina (2012) 

Pro mě velké zklamání, tři hvězdičky jsou především za opět bezchybného Juda Law, nádherné kostýmy a nápad s divadelní kulisou. Keira ještě nedospěla k tomu hrát takouvouhle postavu a hrabě Vronsky je pro mě rovněž nulový... Škoda

plakát

Ratatouille (2007) 

Jelikož jsem film viděla poměrně nedávno, jako všemi filmovými fajnšmekry již shlédnutý a téměř všemi velmi vysoce hodnocený, šla jsem do toho s obavami, přiznejme si, že animáků vzniká v poslední době poměrně hodně, ale je již podstatně méně těch skutečně dobrých. Naštěstí to není případ Ratatouille. Tenhle vkusný, vtipný a dojemný snímek ve mně zanechal tak silnou stopu, což se ještě žádnému jinému animáku do té doby nepovedlo.... Pixar je podle mě továrna na peníze, ale tenhle produkt se jim nesmírně povedl a jsem jim za něj vděčná. Více takových snímků. Jasných 5*

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Miluji je, všechny, vždycky a napořád. To naprosto nejlepší, co americký televizní průmysl kdy vyprodukoval. Právě si je pouštíme s manželem díl po dílu od začátku a to prostě nemá ani tu nejmenší chybičku.

plakát

Hotel Modrá hvězda (1941) 

Nataša Gollová snad ještě lepší než v Eva tropí hlouposti. Dlouho jsem se tak nenasmála jako ve scéně, kde "přebírá" mezinárodní hotel Modrá hvězda. Skvělé herecké obsazení!

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Co dělat ve chvíli, kdy se váš krásný a bezproblémový život zbortí jak domeček z karet? Můžete se zhroutit a litovat, nebo máte dvě děti a prostě se nemůžete jen tak zhroutit. A pokud máte odvahu a nějaké ty úspory na právě takovéhle horší časy, můžete začít žít sen. A to se právě stalo Benjaminovi. Celý jeho životní příběh je natočen tak, že tomu prostě uvěříte, budete se smát a budete i plakat. Nádherný, dojemný příběh plný lidskosti a velké píle, aby ten váš sen byl snem i těch, které milujete.

plakát

Muži v naději (2011) 

Opravdu je nevěra jediná možnost, jak žít ve šťastném manželství? A naše generace je na tom skutečně tak špatně, že se musí točit obhajoba nevěry? Když jsem tuto komedii viděla poprvé, přišla mi poměrně vtipná a povedená. Moje druhé shlédnutí už skončilo jinak. Nelíbí se mi názory, které Vejdělek obhajuje, byť vtipnou formou, nelíbí se mi až příliš "hollywoodské" zakončení. Kladně pak hodnotím Petru Hřebíčkovou a Simonu Stašovou.