Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Můj nejoblíbenější seriál u kterého se pořád skvěle bavím. Samozřejmě, že se tam objevují i slabší epizody, ale myslím si, že po celých deset sérií udrželi tvůrci vysoký standart a o stále nové vtipné situace není nouze.

Dexter

Dexter (2006)

Po 1. sérii: Výborná hlavní postava, dobrá zápletka, skvělý scénář, napětí, ale zároveň žádné zbytečné natahování a originální úvodní znělka = určitě jeden z nejlepších seriálů vůbec, na kterém si velmi snadno vybudujete závislost. Nezbývá než doufat, že si Dexter 2. sérií nezkazí reputaci. Po 2. sérii: Tak druhá řada byla snad ještě lepší než první čili nejvyšší hodnocení naprosto oprávněně zůstává.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Stačí se kouknout na pilotní díl a už se nedokážete odtrhnout.. Vynikající seriál, který mě chytil a už nepustil, za celé tři série se neobjevil vyloženě slabý díl, který by nudil. Jen doufám, že se jednou vyřeší to neskutečné množství záhad, jež se neustále vrší a vrší.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

První série jsou trochu slabší a mají i trochu méně vzhlednou animaci, ale jakmile se postavičkám pořádně utříbily a ujednotily charaktery, nastala bezvadná zábava. Některé díly jsou sice trochu nepovedené, především ty, které se snaží zbytečně zdůrazňovat správné vlastnosti a trochu moralizují, naproti tomu jiné díly jsou od začátku až do konce naplněny skvělými a originálními nápady. A už jen za to, že tvůrci dokázali být nápadití a vtipní i po tolika sériích si zaslouží nejvyšší hodnocení.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nejdřív mě to moc nevzalo, ale naštěstí jsem se nenechala odradit prvním dojmem a brzy pochopila, že je to naprosto geniální seriál plný neskutečných hlášek. Navíc tu není jediný slabý díl, což se u seriálů moc často nevidí.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Někomu to může připadat povrchní, ale mně to zkrátka baví..

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jak miluju Přátele, tak tenhle seriál mi je v tom nejlepším slova smyslu připomněl. Opravdu podařený, vtipný sitcom s postavami, které si musíte zamilovat. Navíc netradiční forma vyprávění a v mnoha dílech skvělá práce s různými, navzájem se doplňujícími a vysvětlujícími časovými liniemi perfektně funguje.

Dr. House

Dr. House (2004)

Je skoro neuvěřitelné, že se v záplavě stále stejných nemocničních seriálů objevila série, která je odlišná, originální, neotřelá a zkrátka tak trochu o něčem jiném. Můžete namítnout, že všechny díly mají prakticky stejný průběh a že celý seriál stojí a padá s ústřední postavou dr.House, ale přesto to báječně funguje.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Hodně ukecaný seriál, který neřeší žádné závažné otázky života a bytí, ale pohodově vypráví o příhodách matky a dcery. Každému to sednout určitě nemusí, ale pro mě velmi solidní zábava.