Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Černá labuť

Černá labuť (2010)

Jeden z nejdepresivnějších filmů. Dostalo mě to. Natalie Portman - co dodat k dokonalosti...

Vetřelci vs. Predátor 2

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007)

Pro mě naprosto uspokojivý crossover klasických filmů s vetřelci a predátory. Hudba výborná, s prolínáním původních motivů, mnohem lepší než v nových Predátorech, kde prostě nefunguje. Natočeno kvalitně, střety jsou velmi povedené, predátor je opravdu takový jako v prvním filmu, nevynechává z nepochopitelných důvodů jako ve výše zmiňovaném nejnovějším přírůstku do tohoto sci-fi světa. Masky mohu jedině chválit, herectví je v takové míře, v jaké se od takového filmu očekává, zajímavý konec, pokud mám znovu porovnat s Predátory, nezažívám trapné pocity z nelogičností, chyb nebo hloupostí, jež znevažují opakované sledování. Jeden z mých top filmů.

Frozen

Frozen (2010)

Pro mě jeden z nejintenzivnějších filmových prožitků! Pravděpodobnost, že by se to stalo je sice mizivá, ale rád jsem se nechal vtáhnout a plně si tak vychutnal toto silně atmosférické survival drama, se sympatickým obsazením, kvalitní režií i hudbou.

Děti

Děti (2008)

The Children, toť klenot! Velmi dobrá hudba v souhře s kamerou, dobré herecké obsazení. Přátelské setkání s dětmi se mění na noční můru, když neznámé nakažlivé zlo v dětech činí ze svých hostitelů zákeřné vrahy svých rodičů. Překvapivé, brutální, napínavé. Málokdy se stává, že film sleduji s otevřenou pusou. Podobnost s Orphan, The Brood, Village of the Damned.

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Brilantní. Nečekané. Kam se hrabe Dark Knight, X-Men, Fantastic 4, Liga výjimečných a já nevím co ještě. Roschach je nejlepší postava, kterou jsem doposud v podobných filmech viděl. "Never compromise." A top 10 je mi malá.