Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

°°Některé díly slabší, jiné NEJLEPŠÍ. V celku jednoznačně nej seriál všech dob. 1000% Doporučuji (budete, brečet, budete se smát, změní Vám to život)!!!!!!!°° PS: "LEGEN - wait for it, and I hope you're not lactose-intolerant because the second half of this word is - DAIRY!"

Revoluce

Revoluce (2012)

Jednoho krásného dne se roku 2012 odporoučí veškerá lidem známá technologie-odkráglovala ji nanotechnologie. Auta se zastaví, světla zhasínají, letadla padají. Svět se promění v jeden obrovský chaos. O patnáct let později se přeživší naučili pěstovat potraviny, lovit a vůbec přežívat bez technologií. Svět byl rozdělen na různé republiky, které si zřizovaly pořádek pomocí milic. Nebylo to dokonalé, ale fungovalo to. Pak však jednoho dne milice zavítala i do malé osady, v níž žil muž, který pravděpodobně o výpadku energie věděl víc než kdokoli jiný. Shodou nešťastných událostí je zabit a jeho syn zajat. Je tedy na jeho dceři Charlie (Tracy Spiridakos) a jejích dvou společnících, aby našli Milese (Billy Burke), Charlieina strýčka, jenž by jim mohl poskytnout odpovědi na pár otázek...

Pod kupolí

Pod kupolí (2013)

Projekt HBO a Stephena Kinga, tak to snad už podle začátku věty nebude mít chybu.

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

°° Každý díl jsem viděl dvakrát a společně s HIMYMem jsou to pro mě ty nej seriály. Tak propracovaný námět dokazuje obrovskou představivost autora s penězi od HBO jí dovádí k dokonalosti.

Řekni, kdo tě zabil

Řekni, kdo tě zabil (2007)

°°Seriál, který nemá chybu!!! Od vypravěče, přes masky, kostýmy, herecké výkony všech účinkujících, propracovanost děje seriálu a vtipnost, až k romantice a kriminálním zápletkám. Je to seriál, který vás dokáže pohltit svou atmosférou a citovou výstižností a jedinečností. (Samozřejmě v originálním znění).