Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Young Ones (2014) 

Což o to, svět si tu Paltrow vytvořil pěkný, jenže to je tak všechno. Shannon navíc moc času před kamerou nedostal a po něm tam jsou pouze otravné děcka (hlavně Fanning), které ve mně vyvolávaly silné pocity nenávisti.

plakát

Zmizelá (2014) 

Manželské psycho z předměstí s už tradičními Fincherovými trademarky. Jediné co scházelo byl údernější konec, který by všechno rozsekl. Toho vyšumění do prázdna je tady celkem škoda.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Nakonec spíš převážilo zklamání. Na můj vkus až příliš patosu, nedotažených myšlenek a stupidních dialogů z úst údajně velmi chytrých lidí. Proto je asi lepší u toho moc neuvažovat, což je u filmu, který proti sobě staví dvě protichůdné filozofie špatně.

plakát

Chlapectví (2014) 

Kouzlo neodolatelné přirozenosti a obyčejnosti.

plakát

Pachuť pomsty (2014) 

Texaský neo-noir se vším všudy. Zdánlivě banální příběh o pomstě je naštěstí veden jiným směrem, než je obvyklé. Osmdesátkové synthy, správně dobový feeling a přesní herci. Jen by Mickle mohl občas aspoň trochu zrychlit.

plakát

Šťastné a veselé (2014) 

Swanberg prostě točí život. Ber nebo nech ležet. Zase jsem se většinu filmu přiblble usmíval a i když mě Happy Christmas nesemlelo tak jako Drinking Buddies, pořád jsem dostal přesně to, co jsem chtěl. Annu Kendrick tady nejde nemilovat. Tak zas za rok, Joe. 8/10

plakát

Vyvrhel (1991) 

Cesta k sebedestrukci; ztráta víry v cokoliv. Ďábelský Mortensen zanevřel na svět a káže nihilismus.

plakát

Stopy (2013) 

Mám slabost pro tvrdohlavé dobrodruhy, kteří se snaží utéct od neustále dotírající společnosti. Tiché, ale krásné putování po jednom vyprahlém koutě světa.

plakát

Zaklínadlo k odehnání temnoty (2013) 

Unikátní zážitek. Od podivné, filozofující komunity lidí, přes osamělou meditaci v přírodě až po odzbrojující dvaceti minutový metalový koncert. Nepředvídatelný trip se spoustou otázek, na které ale stejně odpověď nepotřebujete. Nějaké zaklínadlo tady opravdu funguje.