Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (118)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Asi by mi muselo být deset, aby se mi to líbilo no. Prostě jen vata a jeden nudný nesmysl za druhým. - Proč stavět Death Star/ Starkiller, když podobně silnou zbraň jde přidělat na jakýkoliv Destroyer? - Co to sakra bylo s těma koňma? Oni je odvezou s sebou z Endoru na pralesní planetu, tam naplánují útok na Sithy, udělají výjezd a pak ty koně prostě zmizí - hlavně že se povedlo nacpat ty hlášky - nemají speedery, jezdím dobře na to že jsme měl jednu lekci, moc ti to jde kulatej drojde? - Celej arc kolem tý kudly byla uplně absurdní demence a kokotina, která nedávala vůbec smysl. Jakože...ok. Ancient knife, kterej obsahuje návod, jak najít věc, kterou potřebujete...ale musíte stát přesně na jednom konkrétním místě u jednoho konkrétně zničenýho a jinak neerodovanýho vraku death star. - Záchrana Fina a stormtroopkyně byla vyloženě vtipná - Lando se moc nepáral s tim, že by počkal, až si vlezou dovnitř. - Jak se Kylo dostal z Endoru? - Co byly ty fanoušcci na konci, Sith ghosti, zaměstnanci továrny, co vyrobila flotilu? Kde se ta flotila vůbec vzala? - Kijimi...Ok, takže She-Zoro (nevim, jak se jmenovala ta holka s radiem na zátylku) a Mini-Goro (jakože chápu, že to je film pro děti kolem šesti let, tak těm se asi ta postava líbila) utekli před destroyerem z planety...jak? Takže She-Zoro vydělávala posledních 10 let na to, aby sehnala generálskej ticket a dostala se odtamtud. Pak ho dá velkýmu gaunerovi Medvídkovi Pů (kterej vlastně nikdy gauner nebyl a asi se jeho gaunerská dráha odehrávala v jinym časoprostoru)...a pak si teda asi dokázala nějakym zázrakem za 5 hodin sehnat jinou a loď, se kterou unikla death beamu. Hmm, to zní rozumně. - General Hux...je zvěd a donáší k resistance. To už snad i ty desetileté děti kroutí hlavou. - Vše je hezky nablýskané, škoda, že nedali část rozpočtu na Zaklínače. Na světě by bylo lépe.

plakát

Zaklínač - Zrádce měsíc (2019) (epizoda) 

Triss, taková sympaťanda ve hrách i knihách a tady taková zrůda. Škoda, že si ten jinak super seriál kazí tim občas úplně retardovaným obsazením (Triss, elf černoch, elf asiat...)

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Rambo je prostě legenda. Kolik takových ikonických postav existuje?

plakát

Krvavá nevěsta (2019) 

Fuck me! Zábavná jízda s mnoha sympatickými postavami.Fucking rich people! Odlehčená hororová komedie, sice trošku nablblá, ale to je celé ku prospěchu věci. Fuck this shit! Hlavní postavě nelze nefandit, celé to hezky uteče a vy začnete přemýšlet, jestli máte taky takhle ujetou rodinu. What the fuck?

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 3 (2019) (série) 

Postavy jako Rio a Tokyo a i některé další jsou tak otravné, že jim jen těžko fandit a jelikož se ždímá stejný nápad znovu, tak je to divákovi i celkem jedno, jak to celé dopadne. Občas pořád velmi napínavé, ale některé pasáže si říkají o přeskočení.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Berlin>Nairobi>Profesor>Helsinki>Oslo>Moskva>Denver>Tokio>Rio (Nedoporučuji sledovat třetí sérii a dál)

plakát

Sexuální výchova - Série 1 (2019) (série) 

Všichni jsou teplý, vztahy jsou výhradně mezirasový a občas je to vtipné či úsměvné. Ale občas taky vůbec ne.