Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Tohle opravdu, opravdu ne. Někdo píše béčko, ale za mě céčko je málo. Ok, chápu příběh o Meg, ale něco tka špatně natočené jsem dlouho neviděl.

plakát

Pepa (2018) 

Tento film neměl snad nic .. na konci jsem se divil, že už je konec a vlastně se nic neodehrálo. Asi jako řada jsem se sám sobě divil, že jsem to vůbec dokoukal. Asi jsem čekal na nějaký velký zvrat v ději, který byl velice neočekávaný ... ale co kdyby..

plakát

Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy (2013) (seriál) 

Fluffy alias Gabriel Iglesias toto opravdu umí. Dokáže celou dobu udržet pozornost a člověk se opravdu od srdce zasměje. Tolik historek v jedné hodině a člověk se někdy opravdu nemůže nadechnout. Je škoda, že toto není u nás :) Díra na trhu opravdu je. 5* není co řešit :)

plakát

Machři 2 (2013) 

Některé vtípky super, ale většina filmu nic moc. Pár vtípků navíc a bylo by to úplně o něčem jiném. Velice slabší průměr, ne-li hůř.

plakát

StreetDance 3D (2010) 

Další z řady tanečních filmů na naší scéně, který ale vyniká tím, že je v 3D. Spojení streetdance a baletu už zde jednou bylo, ale v takovém větším pojetí ne. Závěrečná scéna mě opravdu nadchla, ikdyž většina fajnšmekrů streetu by řekla něco jiného. Bohužel, nezamlouval se mi moc český dabing. Na film se ale doporučuju podívat všem, co mají rádi hudební filmy tohoto typu. Je jich přece málo a další do sbírky se hodí.

plakát

Kokain (2001) 

Úžasný film, opravdu jeden z nejlepších, které jsem v poslední době viděl. Johnny Depp ztvárnil úžasnou roli drogového dealera od jeho počátku až k úplnému konci. Film mě zaujal ve všech pohledech. Prostě zajímavě zpracovaný pravdivý příběh, který měl něco do sebe.

plakát

Poznáš muže svých snů (2010) 

Bohužel, film mě ničím nenadchnul, a proto tak nízké hodnocení. Nenašel jsem nějakou pasáž, která by byla pro mě něčím extra. Film, který vlastně nijak nekončí, nadchne nejspíš nejvíce starší generaci. Za mě tedy velice slabé

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Film, který diváka na první pohled moc nezaujme. Je to opravdu tak trochu úchylnost, ale když k tomu přidáme nespočet hlášek, které se ve filmu vyskytují, je to u mě minimálně za tři hvězdy. Film, u kterého se nemusí přemýšlet a prostě se člověk jenom úchylně pobaví. Nejvíc mě ale zaujal start. Opravdu jsem myslel, že se dívám na jiný film, ale poté se to vše převrátilo a už jsem se těšil na hlášky, o kterých jsem slyšel.

plakát

Irská odplata (2009) 

Tento film vůbec nesplnil má očekávání, některé scény byly pohodové, jiné zasa neměli vůbec smysl. Slabá irská práce. Tento film zahrnuje mnoho žánrů, ale jediné co je v popředí, je Akční. Komedii jsem v tomhle moc neviděl.