Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Spiderman

Spiderman (1994)

Top - strop ve svém oboru! Šílená nostalgie a srdcová záležitost.. Za mě 90%...

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Dokonce 2x jsem viděl všechny série a musím říct, že z 5* jsem snížil na 4*. Bohužel mi přijde, že záměny režie a asi celého vedení se dost podepsalo na tom, jak se děj rozvíjí. Asi největší zklamání je samotný závěr. Po perfektním rozjezdu (dokonalé představování postav + flashbacky do minulosti a záhadné zvraty), přes průměrné cestování časem (kde je jedna polovina z5 doma a druhá polovina na ostrově), až do nepochopitelného konce, kde se zamotali i sami režiséři - scénáristi. Seriál začíná na 5* s první a druhou sérií, dále se táhne jako sopel a přidává některé zbytečné postavy a zápletky a jejich minulost ale stále koukatelné 3* (3.-4. seérie) a co přijde po tom? Skutečné zamotání a špatné rozuzlení děje, opravdu pak ztratíte zájem dál koukat a už jen z povinnosti doklepete zbytek. Pátá a šestá série má u mě tak 2*.. Celkové hodnocení 4* 75% zasloužených :-)

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Není co dodat, těžko bych hledal chyby. Super žánr, herecké výkony také dobré, příběh poutavý a super atmosféra. Hold je to prostě můj šálek kávy! :-) Za mě první série 90% a druhá 89% a třetí... uuuf 88% pořád naprostá pecka! :-)

Vikingové

Vikingové (2013)

Zatím po 1. sérii hodnotím velice kladně. Nepřikovaly mě hned první díly jako u některých seriálů, ale musím vyzdvihnout historické zpracování a syrovost jakou je seriál natočen, díky kterému jsou Vikingové tak uvěřitelní. Zatím dávám 80% Aktualizace: druhá série 83% Aktualizace: třetí série 86% Aktualizace: čtvrtá série 78% (bohužel některé epizody roztahané a nudné, ale i když přes hrozné chování oblíbené postavy jsem po jeho smrti měl slzičku v oku)