Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (596)

plakát

Captain Marvel (2019) 

Uvařenej odvar z pohřebního roucha starýho Stana.

plakát

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018) 

Kolega si to pustil v práci, začal jsem koukat s ním a dopadlo to tak, že jsem si okamžitě sehnal předchozí dva díly. :) Karloff s Lugosim se musí v kryptách otáčet, ale jde o milou zábavu.

plakát

Brestská pevnost (2010) 

Velkolepě a technicky skvěle vytvořený film z prvních dnů útoku na SSSR. Na můj vkus moc patosu a přehnaného hrdinství sovětských ultra klaďasů, ale přesto vysoce hodnotím, i když rusáky nemusim, na ně se jedná o "majstrštik".

plakát

Arctic: Ledové peklo (2018) 

Občas se vyskytnou filmy, kdy se fakt hodnotí těžce. Kvalitní herec, hodně nemluvný scénář, určitá dávka napětí. Stopáž opravdu tak akorát, mrzne se a živoří hned od začátku. Trosečník v zamrzlé pustině, co se sice tváří, že si ví rady, ale chvílemi je bezradný,nic víc, ale taky nic míň.

plakát

Batalon (2015) 

"Ruská Máša, není česká Dáša".... prapor mužatek od výcviku až po zákop. Určitě nevšední zážitek, který stojí za shlédnutí, snad i dobře zahraný, ale je moc cítit ta ruská hrdinská pachuť, tentokrát hnaná na feministky.

plakát

Nikdy neprohrát (1978) 

Po shlédnutí Pašeráka, si říkám, příště si pustim zase Clinta za mladších let. Vejlet po americkejch zapadákovech s hodně odlehčenym dějem a komediálními prvky. Kdyby se obsadili Bud Spencer a Terence Hill, vynechali se zápasy o peníze a jen se fackovalo, mohla to být neskutečná jízda. Eastwood se na podobný srandičky opravdu nehodí.

plakát

Pašerák (2018) 

Clint je už opravdu dědula a lepší to nebude. Přesto dokáže utáhnout celý film jako hlavní protagonista i režisér. Mám rád jeho staromilský vidění světa. Od něho mi vlastně nevadí ani klišé "americký hodnoty".

plakát

Bez soucitu (2010) 

Hodně slušná akce. Travolta zabijáckej. Žádný velký umění, ale prostě akční zábava, která může urazit jen nějakého číňana či pakistánce.

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Postava Bala je uvěřitelná a sympatická - zásadová, chudá nula, která chce udělat dojem na syna. Ovšem postava Crowa je absolutně pohádkářská- zabiják, zloděj, dostane se okamžitě z každý šlamastyky, zabíjí bez mrknutí, se rozhodne být velkoryse dobrodušný, aby jeho doprovodu na "popravu" co nejvíce a galantně ulehčoval jeho poslání.... Super námět, který se zmrvil po holywoudsku do nevěrohodnosti.

plakát

Hnüs (2019) 

Mötley Crüe nejsou zrovna můj šálek, raději mám temnější lógr, přesto film o nich cením jako dobrou ukázku života holywoodských muzikantů. Samej mejdan, chlast, drogy a páření, kdo by si tak občas nepřál prožít, alespoň jeden víkend, horší je tak přežít několik let a o tom celým se jedná. Proti ufňukaný pohajdě o Fredím, jde o syrový kousek, kde jsou sice hlavní představitelé v trapnejch paručkukách úplně stejně mimo džbán, ale tempo je zběsilý a drsný a neztrací švih a tah na branku ani v dojemnějších scénách.