Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

S Brigitte Bardot (1968) (pořad) 

Nejlepší byl přece Kontakt, Matěji :) Já si hlavně myslím, že Serge Gainsbourga omámili, aby to udělal. A jo, bavilo mě to.

plakát

District 9 (2009) 

Pět! Pět ty blbá, řve na mě hlava. Když já mám ráda ty tiché a něžné filmy..

plakát

Bruno (2009) 

Bruno, mazej zpátky do televize!!

plakát

Kinoautomat: Člověk a jeho dům (1967) 

Je mi jedno, že jsou to smyčky, které se vždycky ošidně spletou do přece jen jediné dějové linky, lale tak kouzelně jsem se v kině necítila už dlouho. Miluju staré, znovu objevené věci.

plakát

Milk (2008) 

Jsem celkem ohromená, až mě to samotnou překvapuje :) Gus se tam někam schoval za všechny svoje perfektní herce, a dokonce ani ta poslední scéna nebyla patetická - vlastně ani nevím proč. Asi jsem přes slzy dostatečně neviděla. Očišťující.

plakát

Funny Games USA (2007) 

Nenávidím ten film až do morku kostí. Moje totální a nepřekonatelná averze k jakékoli nespravedlnosti mi udělala z filmového zážitku hotový peklo. Zároveň ale žasnu nad zoufalou Naomi Watts, odporným pitvořícím se Pittem a hlavně nad geniálně propracovanými vodítky, která matou matou a matou. A jak to postavilo celý Hollywood na hlavu...! Skvělý film. Ale nikdy ho nechci vidět znovu a chci na něj co nejdřív zapomenout.

plakát

Hlad (2008) 

I was there, but I didn´t like it at all.

plakát

Děti noci (2008) 

Ale notak. Depresi z tohohle filmu jsem zaháněla hodně hodně těžko - a to nejenom proto, že venku už byla tma. A pak se dostavilo štěstí. A nebylo to proto, že už je po filmu - trošku jsem se totiž přeci jen nudila, ale hodina a půl je přeci v pohodě. Líbilo se použití světla na konci, líbila se Martha Issová (a to moc), líbily se výtvarný motivy. Nelíbila se hloupá hudba, i když to možná jen nebyl můj styl. Ale prostě, vůbec to není špatný film.

plakát

Řezník (2007) 

Nechutnost, na kterou je lepší hned zapomenout, pokud rádi klidně spíte. Ale zase se nedá jen tak lehce odejít (jak TOHLE dopadne...) Asi na mě ten zvrhlý svět působil opačně, protože JÁ bych nebyla na straně mučených... :)