Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Jim Carrey

Jim Carrey je pro mě jednoznačně nejoblíbenějším komikem. Vždy mě pobaví jeho střeštěné grimasy, které ačkoliv se zdají být bláznivé jsou promyšlené a fikané. Carrey nám dokonce představil i druhou tvář svého já. Není jen komikem, ale také dramatikem. Za zmínku patří určitě filmy Muž na měsíci, 23, Truman Show a Věčný svit neposkvrněné mysli. Málem bych zapomněla na legendárního Grinche.

Keanu Reeves

Přiznám se, že jsem ho zaznamenala až ve filmu Matrix. I když předtím jsem s ním viděla spoustu filmů, tak až postava vyvoleného Nea se mi dostala pod kůži. A ať si říká kdo chce co chce, Matrix je pro mě nejlepší sci-fi trilogie na světě a Keanu jeden z nejlepších akčních herců.

Alan Alda

Co víc napsat než...kdo by ho nemiloval?? :D

Ian Somerhalder

I když pubertální věk je už dávno za mnou, tak pokaždé když vidím Iana v roli Damona ve Vampire Diaries připadám si jako patnáctka co by si nejradši jeho sladkej kukuč vyvěsila všude po pokoji :D

John Malkovich

Muž mnoha tváří, dříve drsňák na první pohled, dnes bláznivý pobíhající stařík (viz. RED), ovšem stále charizmatický herec.

Tobey Maguire

I když Spidermana v jeho podání, nemám příliš v lásce, přesto Pravidla mošťárny dokazují, že stojí za to ho mít v top desítce :)