Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Let's Dance 2 (2008) 

Očekávala jsem snad každý moment filmu, věděla jsem přesně, co přijde, ale kupodivu mě to nevadilo. Myslím, že filmy typu Let's dance mají stejnou podstatu, která kdyby tam chyběla, tak by jí mnozí postrádali. Líbí se mi, že tvůrci opět vstoupili do stejné řeky. Vždyť o co jde? Partička lidí, co mají rádi tanec, chtějí to někomu natřít, dokázat si něco...o tenhle příběh jde a myslím, že slušné pojetí. Kdyby šlo o něco jiného, film bude jiný. Dala bych mezi dva a tři, když by to šlo, ale velmi se mi líbila závěrečná scéna, takže za tři.

plakát

Diane Arbus: Příběh jedné obsese (2006) 

Přesně ten typ filmu, který vě mě zanechá určité hodnocení, v tomhle případě za 4*, ale nedokážu pořádně říci za co. Zamlouvala se mi "ujetost" obou hlavních postav, s tím, že proč by se tohle nemohlo klidně stát? Jako velké fanynce Roberta Downeyho Jr. mi ani nevadilo, že většinu filmu je chlupatější. Pro Nicole Kidman zajímavá role. Mě se zdá, že přesně takové charaktery postav k ní sedí. Celkově velmi zajímavý film, místy tajemný, a vhodný k diskuzím.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

To, že Šifra byla převedená do filmu snad celá, všechny různé scény, tak tady ne. Spousta věcí mi tam z knihy chyběla. Tom Hanks se snažil asi jak jen to šlo, ale bylo to tak trochu unylé. Hlavní herecká představitelka byla pro mě nezajímavá, na druhou stranu mě potěšili Ewan McGregor a Stellan Skarsgard. Hudba byla také skvělá. Sečteno a podtrženo - z děje se dalo vytřískat víc, ale bylo zde i pár světlých momentů. Nenadchlo mě to, ale ani neznechutilo. Takže za tři!

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Originální, jednoduché, upřímné, autentické a ještě jednou jednoduché. Dávám za "pět". Proč taky ne že?

plakát

Prázdniny (2006) 

Perfektní romantická komedie. Doporučovala bych, když máte zrovna náladu na tenhle typ filmu. Myslím, že atmosféru filmu pochytili tvůrci skvěle. Kupodivu mi ani nevadí herecké výkony. A to hlavně Cameron Diaz, kterou opravdu moc nemusím. A například Jacka Blacka jsem ráda viděla v jiné než naprosto ujeté komediální roli. Prostě dobrá oddychovka, která určitě potěší fanynky Juda Lawa.

plakát

Kiss Kiss Bang Bang (2005) 

slabost pro Roberta Downeyho Jr. se na mém pohledu na film určitě projevila. Dávala bych za 5*. Ovšem zas tolik se mi nelíbil Val Kilmer, celkově mě to zas uplně nenadchlo, takže nakonec za 4*. Námět je perfektní, hlášky někdy velice luxusní. Dostal mě "brazilský Billy Bob Thornton".

plakát

Zločin pátera Amara (2002) 

Ukázka na film mě zaujala natolik, že jsem se rozhodla na celý film podívat i když reakce na film nebyly nic moc. Tento film patří do té skupinky filmu, kdy se to trošku rozjede, pak půlka filmu nic a závěr graduje. Tady to bylo pro mě jen tak tak. Rozhodně si tvůrci mohli to napětí lépe rozvrhnout. Jinak skvělý námět, lokalita i herecký výkon Gaela Gracii Bernala. Ten snad nikdy nezklame. Sečteno podtrženo, docela dobrý průměr, z kterého se ale dalo vytřískat víc.