Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 233)

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Naprosto dokonalá ponurá hudba. Hlavní představitel překvapil a i když to přesně není podle knihy "ano hodně lidí bude nadávat, protože předloha je předloha" tak se mi i ty změny celkem líbily. Dobře vykreslovaly paradox zbytečné války.

plakát

Parchant s ďáblem v těle (2022) (seriál) 

Kdyby si odpustili to líbání chlapů nic by se nestalo. Bylo to naprosto zbytečné a ani to do příběhu nezapadalo. Jinak celkem slušná podíváná s bezva efekty. Poslední díl byl trošku zklamání protože za a) otevřený konec takže bod dolů a za b) hlavní hrdina se moc nepředvedl.

plakát

Dokonalost (2018) 

Neskutečně perverzní film, který mě ale velmi mile překvapil. Čekal bych hodně, ale tohle ne, respektive první polovinu, ta druhá už byla dost jasná. Ale tak to bývá když někoho nasere. Konec byl famozní a úchylnej.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

O poznání horší než jednička. Ta je mou oblíbenou českou pohádkou, ale tohle bylo víc utrpení než příběh. Scénárista si nedal moc práce a ani písně nejsou zrovna cool. Jediný co se mi líbilo byl Vetchý a malá princezna. Tomáš Klus byl ještě věčí tupec než v jedničce. Alespoň, že některé vtipy byly fajn

plakát

Rod Draka - Princezna a královna (2022) (epizoda) 

Z tohoto dílu jsem neuvěřitelně zklamaný. Bral bych posun o deset let, ale za přeobsazení hlavních postav a zrození úplně nových nesmyslných bych jim uřízl jazyk, aby už dále nemohli vyprávět tuhle sračku. Přes to hodnotím "minimálně první polovinu" seriálu více než kvalitní. Škoda takového přehmatu.

plakát

Láska ve vile (2022) 

Naprosto zbytečný film. Jediné koukatelné bylo když se chlastalo víno

plakát

Jedině Tereza (2021) 

Takovej kýč, ale celkem koukatelnej.

plakát

Třináct životů (2022) 

Nemyslel jsem si, že si užiju film kde se budou chlapy potápět a komatizovat malý kluky. Úplně mě překvapilo, že jsem film vůbec nezaznamenal v kinech, nebo mě to prostě nějak minulo a přitom to je jedna z největších podívání roku 2022. Thirteen Lives i přes dost dlouhou stopáž je neuvěřitelně dobře zahraný a napsaný - což psál sám život.

plakát

Moonfall (2022) 

Tak jo konspirátoři všech zemí "myšleno usa" spojte se. Nemůžu říct, že to bylo vyložene utrpení, ale upadající se hvězdy "myšleno fimové" vymýšlí kokotiny. A bože ty strašný efekty na to se ani nedá co říct.

plakát

Že by Amor? (2022) 

Docela příjmená komedie? no nevím, ale příjemný film. Co hodnotím jako rozhodně velké plus je krása Riley Dandy, protože ona je opravdu moc krásná. Takže díky tomu se na to dobře koukalo :) já vím povrchní parchant, to už jsem slyšel