Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 229)

plakát

Battle: Freestyle (2022) 

Pokračování norského filmíku se nijak zvlášť nepovedlo. Hlavně proto, že je tu dost slabá choreografie a "hlavní" hvězdy neumí tančit. Celkem se mi ale v jedné lavičkové scéně líbila Lisa a to rozhodně zvýšilo počet hvězdiček. Jinak nečekejte nic extra. 22% je sice podceněné, ale víc než 30 by to mít asi nemělo :) Jiank uznávám, že Lisa Teige je krásná a v některých scénách dokonce překrásná.

plakát

Deep Water (2022) 

To byla fakt nuda. To že Ana de Armas je krásná prostě nestačí. Navíc erotický thriller bez erotiky je trošku divný.

plakát

Ambulance (2022) 

Pěkný rychlí akčňák se super hlavními rolemi. Eiza byla bezva ale Jake mám rád a se svým bráchou jim to klapalo. Jasně není to žádná srdcovka, je to prostě klasická střílečka, kde bylo od začátku vědět, jak to dopadne. Ale i tak se mi to dost líbilo.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Někde jsem četl, že Keanu Reevs se vzdal části honoráře, jen aby hráli ti hreci co chce. No nevím, asi bych si vzal ty prachy, protože tohle je fakt průser. A to jsem matrix měl rád. Prvda je, že jen první díl, zbylé byli jako pěst na oko a tohle je jen dohra.

plakát

Doufám, že příště umřeš :-) (2018) 

Ukazuje hranici mezi zamilovaností a posedlostí. Hlavní postava Szilvia je zajímavá a krásná a do role povedená. Úchylák jakbysmet, ale musím uznat, že tohle poznal každý kluk. Prostě je zakoukaná do někoho jiného a nás chlapi to sere. Na druhou stranu je tady vidět i ta svatá pravda. Chlapi si prostě rozbijou huby a jdou do hospody, ale opravdové zrůdy jsou ženy co chtěl svou sokyni vidět mrtvou.

plakát

Batman (2022) 

Já asi Roberta Pattinsona nikdy nebudu uznávat a vzít mi batmana tímhle hercem ho nenechám. Nevím co si mysleli, ale jako on ani není herec. Klika je, že není moc vidět "myšleno jeho xicht" a je to dost temný na to aby to byla pravda. Jinak zase musím uznat, že se film povedl. Zoe Kravitz příjemně překvapila. Dal bych asi i 4* ale 3 hodinová stopáž je tady spíš na škodu.

plakát

Snídaňový klub (1985) 

Nebudu kecat videl jsem až v roce 2022 v tom roce války. A nebyl jsem nadšen. Parta puberťáků co je po škole aha to je fakt děs. Ale poslední půlhodina mě úplně pohltila. Byl jsem jak v transu. Naprosto chápu, že to dostává takové hodnocení. Wau

plakát

Případ: Ponorka (2020) (seriál) 

Naproso úžasné a příznám se že jsem o tom příběhu neměl ani tucha. Natočeno dost podobně jako Dánsko-Švédský seriál most, takže pro labužníky super. Dost mě to paradoxně přípomíná tu holku z Prahy z Letňan, která se vrátila z dovolený úplně šťastná a ještě ten večer spáchala sebevraždu z deprese, kdy se 3x bodla do srdce a pak po sobě uklidila ten svinčík v kuchyni a její kamarád muslimskej delaer a druhá spolubydlící na ní u toho koukali a byly tak v šoku, že ji nepomohli :) Naši luxusní vyšetřovatelé pak úplně nechtěně nechali spálit tělo než proběhla pitva. No to se holt stává takové sebevraždy. Ale zpět k seriálu. Pro milovníky severských krimi a zvlášť podle skutečné události se bude hodně líbit. Je skvělé jak si seriál na nic nehraje a prostě se snaží zachytit celé to zdlouhavé vyšetřování aniž by ukázali vyníka po celý seriál.

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Trošku nechápu, že jsou ženy (muži) kteří dokaží uvěřit takovým kravinám. Ale jako sociální téma naprosto skvělé. Blbka z anglie/norska je sice bez práce  a bez peněz, ale stále věří v prince na bílém koni, který jí zaplatí všechny dluhy za krypla co v životě nemakal, ale šukal s malým pérem. Trošku smutný příběh, ale Netflix dokumenty umí.

plakát

Láska přes okno (2022) 

Já moc po pravdě nechápu zdejší hodnocení. Jestli je z nás národ nových puritánů nebo co komu přesně vadí. Clara Galle je fakt krásná a líbí se mi, že je tu i dost odvážná a na teen filmík docela slušné soft porno i když to je opravdu okrajové. Film je ale pěkně rozjetý a dobře se na něj koukalo. Obě dvě hlavní postavy se k sobě hodí a když už je to love story tak mi ani nevadilo přirovnání "chudá kočka a bohotý idiot".